Το ενωτικό μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη και η ανάρτησή του για το VAR (pics)

Το ενωτικό μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη και η ανάρτησή του για το VAR (pics)

Ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχάρη τους παίκτες του Δικεφάλου για το διπλό στο Γεντί Κουλέ και σχολίασε με τον δικό του τρόπο τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να φύγει με το διπλό από το Γεντί Κουλέ.

Ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτησή του στα social media έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Δικεφάλου για το πάθος που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο και τόνισε ότι όλοι όσοι βρίσκονται στο ρόστερ είναι απαραίτητοι στον… Γολγοθά που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ.

«Συνεχίζουμε δυνατά. Έρχονται δύσκολοι και σημαντικοί αγώνες. Χαρούμενος με τα καινούργια πρόσωπα στην ενδεκάδα. Είστε σημαντικοί και απαραίτητοι όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Ο Γιώργος Σαββίδης σχολίασε έμμεσα και τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου, ανεβάζοντας στα social media μια φωτογραφία με έναν διαιτητή-καρτούν μπροστά από μία οθόνη, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει την αναγκαιότητα του VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε τις δύο αναρτήσεις του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ