
Σύμφωνα με το «Africafoot» η Μαρσέιγ φαίνεται πως ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί από τον Ολυμπιακό
Είναι απόλυτα φυσιολογικό ο αρχισκόρερ του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, να είναι περιζήτητος και να αρέσει σε πολλές ομάδες.
Μάλιστα, φαίνεται πως υπάρχει μία από τη Γαλλία η οποία επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Μαροκινού επιθετικού από τους Πειραιώτες. Και αυτή είναι η Μαρσέιγ, σύμφωνα με όσα αναφέρει το γνωστό Μέσο «Africafoot».
Διαβάστε επίσης: Η επιστροφή του Αβράμοβιτς, η φανταστική επίθεση και ο αμυντικός… βραχνάς (vids)
Σύμφωνα με πηγή της αφρικανικής ιστοσελίδας «ο Ελ Κααμπί δεν έχει πρόβλημα να φύγει από τον Ολυμπιακό, εάν η πρόταση είναι ικανοποιητική για τον ίδιο και την ελληνική ομάδα». Το ίδιο ρεπορτάζ τονίζει πως ο προπονητής, Μέχντι Μπενάτια, έχει τον Μαροκινό στράικερ πολύ ψηλά στη μεταγραφική του λίστα για τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ενώ υπενθυμίζεται πως δημοσιεύματα είχαν συνδέσει τον Ελ Κααμπί με τη Μαρσέιγ και το περασμένο καλοκαίρι.
Επίσης, το «Africafoot» αναφέρει ότι, εκτός από τη Μαρσέιγ, για τον 32χρονο φορ ενδιαφέρονται και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία, με το ερχόμενο Copa Africa να αποτελεί μία ακόμη ευκαιρία για τους συλλόγους που ορέγονται τον Ελ Κααμπί να τον τσεκάρουν περισσότερο.



















