Βοηθός Στραματσόνι: «Ήταν σημαντική εμπειρία ο Παναθηναϊκός»

Βοηθός Στραματσόνι: «Ήταν σημαντική εμπειρία ο Παναθηναϊκός»

Ο Ρομπέρτο Μούτσι που βρίσκεται στο πλάι του Αντρέα Στραματσόνι από τότε που βρισκόταν στον Παναθηναϊκό τόνισε πως οι εμπειρίες που απέκτησε από τους πράσινους ήταν πολύ σημαντικές.

Ο Ρομπέρτο Μούτσι παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της Τορίνο και μίλησε για την ιταλική ομάδα και την πορεία της μέχρι τώρα, ανέλυσε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της όμως δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Παναθηναϊκό.

Ο Μούτσι είναι ο επί χρόνια βοηθός του Αντρέα Στραματσονι, ενώ έχει περάσει μαζί με τον Ιταλό τεχνικό και από την Ελλάδα και το τριφύλλι, τονίζοντας πως αποκόμισε μια πολύ σημαντική εμπειρία από τους πράσινους. Επίσης ο Ιταλός βοηθός προπονητή ρωτήθηκε για το αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του Στραματσόνι ή αν θα αναλάβει καθήκοντα πρώτου τεχνικού σε κάποια ομάδα και ξεκαθάρισε πως παραμένει κανονικότατα στο πλευρό του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού.

«Συνεχίζω να είμαι στο πλευρό του Στραματσόνι, ο οποίος μου έχει δώσει τόσα πολλά, αλλά πήρα την ευκαιρία αυτή τη περίοδο που έχω χρόνο να κάνω Masters στην προπονητική προκειμένου να βελτιωθώ αλλά και να προετοιμαστώ για ακόμα περισσότερα», δήλωσε αρχικά ο Μούτσι.

Για το αν θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία και να προπονήσει μετά από τρία χρόνια στο εξωτερικό ο Μούτσι απάντησε: «Θέλουμε σίγουρα να επιστρέψουμε πίσω στην προπόνηση. Είχαμε πολύ σημαντικές εμπειρίες τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στην Σπάρτα Πράγας, σε ξένα πρωταθλήματα όπου το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό από ότι στην Ιταλία ενώ και η μεθοδολογία της προπόνησης επίσης διαφέρει. Πρώτα από όλα προέχει η επιστροφή στην προπονητική και στις προπονήσεις  και μετά θα δούμε το που θα γίνει αυτό» τόνισε ο βοηθός του Στραματσόνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ