Είναι άδικο να δίνει για τρίτη φορά εξετάσεις ο Μπίσεσβαρ

Είναι άδικο να δίνει για τρίτη φορά εξετάσεις ο Μπίσεσβαρ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ διανύει την τρίτη σεζόν στον ΠΑΟΚ κι όμως είναι ο μοναδικός παίκτης που συνεχίζει να δίνει εξετάσεις για την παραμονή του στην ομάδα. Ο Σουριναμέζος πάντως στο Ηράκλειο ήταν ο κορυφαίος στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ.

Τον τρίτο του χρόνο διανύει στον ΠΑΟΚ ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ κι όπως φαίνεται θα συνεχίσει να δίνει εξετάσεις για να κερδίσει μια θέση στην 11αδα, αλλά και το εισιτήριο της παραμονής του στην Τούμπα για τα επόμενα χρόνια. Ο Σουριναμέσος χαφ που ήταν ο MVP του αγώνα, καθώς με τις δικές εμπνεύσεις και γκολ ο Δικέφαλος απέδρασε από το Γεντί Κουλέ, βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών με το ένα πόδι εκτός Τούμπας.

Όταν είδε στο ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν θα είναι από τις βασικές επιλογές του Λουτσέσκου, άρχισε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη, παρότι η οικογένεια του θέλουν Ελλάδα.

Ο Μπίσεσβαρ μετά από συνομιλία που είχε με τον Ρουμάνο τεχνικό, αποφάσισε να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και να δουλέψει περισσότερο. Ο Ολλανδός, το πάλεψε, αγωνίστηκε μόλις 23 λεπτά στον αγώνα με τον Πανιώνιο, ενώ ήταν εξαιρετικός στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός και αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο στην ανατροπή του Δικεφάλου.

Χθες στο Ηράκλειο ήταν ο πιο ποιοτικός με την μπάλα στα πόδια και πήρε στις πλάτες του την ομάδα, όταν οι Κάνιας και Μαουρίσιο δεν μπορούσαν να προσαρμοστούν στα δεδομένα του αγώνα.

Για τον Μπίσεσβαρ είναι άδικο, να μην είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή του. Όμως θα πρέπει να αντιληφθεί και ο ίδιος πως το έργο του Λουτσέσκου είναι δύσκολο καθώς έχει γι’ αυτή την θέση άλλους τρεις εξίσου καλούς παίκτες Πέλκας Καντουρί και Ουάρντα, να επιλέξει τον πιο ετοιμοπόλεμο για κάθε αναμέτρηση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ