Η αποστολή του Άρη για το ματς με Λεβαδειακό: Μέσα ο Σιώπης

Η αποστολή του Άρη για το ματς με Λεβαδειακό: Μέσα ο Σιώπης

Εκτός 18αδας έμεινε ο Γιώργος Βαλεριάνος για προληπτικούς λόγους, ετοιμάζεται για το ντεμπούτο ο Σιώπης.

Την αποστολή του Άρη για την αυριανή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (17/09, 7 μ.μ.) ανακοίνωσε ο Πάκο Ερέρα μετά την πρωινή προπόνηση. Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Γιώργος Βαλεριάνος, που αποφασίστηκε να προφυλαχτεί λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Αντίθετα με τον Μανώλη Σιώπη, ο οποίος είδε το όνομά του στη λίστα του προπονητή του και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τους κίτρινους.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της κίτρινης ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάκο Ερέρα, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Καντιμοίρης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Colazo, Velez, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Menendez, Younes, Matilla, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ