Παναθηναϊκός: Μεγάλη έκπληξη από Μπενίτεθ στην αποστολή για το ματς με τον Πανσερραϊκό

Παναθηναϊκός: Μεγάλη έκπληξη από Μπενίτεθ στην αποστολή για το ματς με τον Πανσερραϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί κόντρα στον Πανσερραϊκό (23/11) με ένα πρόσωπο έκπληξη στην αποστολή που επέλεξε ο Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Πανσερραϊκό (23/11) για την 11η αγωνιστική της Superleague, με τον Ράφα Μπενίτεθ να επιλέγει ένα πρόσωπο-έκπληξη για την αποστολή των Πράσινων, για το ματς στις Σέρρες.

Αυτός είναι ο Τόνι Βιλένα, που επιστρέφει σε αποστολή του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά μετά από την πρώτη αγωνιστική της προηγούμενης σεζόν, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2024-25 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλάνιασπορ.

Διαβάστε επίσης: Εβάν Φουρνιέ, η… επιστροφή: Το «ξέσπασμα» με την Παρί, το season-high και η ατάκα για τους νέους ρόλους στον Ολυμπιακό (pics, vids)

Εκτός έμειναν οι Ντέσερς, Καλάμπρια, Κώτσιρας, όπως και οι Σάντσες, Κυριακόπουλος και Πελίστρι. Απών λόγω ίωσης είναι ο Ντραγκόφσκι..

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λαφόν, Κότσαρης, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Ζαρουρί, Τετέ, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Μπόκος, Νίκας, Βιλένα, Πάντοβιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ