
Στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου στάθηκε ο Ροντινέι, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον φίλο του τον Βινίσιους.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ατρόμητου με 3-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη League Phase του Champions League.
Ο Ροντινέι μίλησε για το θετικό αποτέλεσμα επί των Περιστεριωτών, για το ματς κόντρα στους «μερένγκες», αλλά και για τον φίλο του τον Βινίσιους.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Ροντινέι:
«Τα παιχνίδια που παίζουμε στην έδρα μας πρέπει να τα κερδίζουμε. Η δουλειά μας είναι να το κάνουμε με οποιονδήποτε τρόπο. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο δύσκολα θα γίνονται τα ματς».
Για το ματς με τη Ρεάλ: «Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές πρέπει να συγκεντρώνονται στο κάθε ματς που έχουν. Τώρα που τελείωσε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μπορούμε να συγκεντρωθούμε στη Ρεάλ. Προείχε η νίκη απέναντι στον Ατρόμητο».
Για τον Βινίσιους: «Πριν από το μεγάλο παιχνίδι με τη Ρεάλ δεν θα μιλήσω μαζί του. Έχουμε καλή σχέση. Μια πολύ καλή φιλία. Όμως θέλω να κερδίσουμε το ματς».



















