Δώνης : «Αντρική εμφάνιση, αλλάζουμε επίπεδο»

Δώνης : «Αντρική εμφάνιση, αλλάζουμε επίπεδο»

Ο Γιώργος Δώνης σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-1 στη Λάρισα, κάνοντας λόγο για «αντρική εμφάνιση», ενώ έκανε πλάκα με τον δημοσιογράφο της Nova σε ερώτηση σχετικά με τον Γιόχανσον.

Ο Γιώργος Δώνης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη του αγώνα με τη Λάρισα και τη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-1 στην έδρα της θεσσαλικής ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε τη χαρά του και τόνισε πως ο φετινός Παναθηναϊκός «είναι ομάδα όλων μας», ενώ επισήμανε πως οι παίκτες του αλλάζουν επίπεδο κάθε 10-15 ημέρες και ότι προκύπτουν «λύσεις – εκπλήξεις».

«Είναι ομάδα όλων μας o φετινός Παναθηναϊκός, όλοι δουλεύουμε για να γίνει αυτό το ξεκίνημα. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά. Πολλοί παράγοντες έχουν φέρει αυτό το αποτέλεσμα, αλλά όλοι κρινόμαστε από τη διάρκεια. Ήμασταν πολύ δυνατοί απόψε, ξέροντας τις ειδικές συνθήκες που επικρατούσαν σε αυτό το γήπεδο. Ήταν μια αντρική εμφάνιση.

Αυτό που μπορώ να πω είναι πως αλλάζουμε επίπεδο στην προπόνηση κάθε 10-15 ημέρες. Βλέπω πολλά περιθώρια βελτίωσης, υπάρχουν λύσεις – εκπλήξεις από τότε που ξεκινήσαμε. Έχουμε βάθος», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Δώνης.

Σε ερώτηση για τη σύγκριση του ίδιου, ως ποδοσφαιριστή, με τον δεξιό μπακ του Τριφυλλιού, Ματίας Γιόχανσον είπε πως «ήμουν πιο γρήγορος και καλύτερος παίκτης», κάνοντας πλάκα με τον δημοσιογράφο του συνδρομητικού καναλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ