Ράσταβατς : «Πρέπει να σκοράρουμε, οφείλουμε να είμαστε καλύτεροι με τον ΟΦΗ»

Ράσταβατς : «Πρέπει να σκοράρουμε, οφείλουμε να είμαστε καλύτεροι με τον ΟΦΗ»

Ο Μίλαν Ράσταβατς στάθηκε στην απόδοση της ομάδας του, αλλά και στο γεγονός ότι αδυνατεί να βρει δίχτυα, τονίζοντας πως η βελτίωση σε αυτό το κομμάτι είναι απαραίτητη στο επόμενο ματς με τον ΟΦΗ.

Η Ξάνθη έφτιαξε σαφώς περισσότερες ευκαιρίες από τον Παναιτωλικό στην αναμέτρησή για την 3η αγωνιστική της Superleague στα Πηγάδια, εντούτοις κατάφερε να φτάσει μόνο στην ισοφάριση του σκορ και όχι στην ανατροπή, μένοντας στο 1-1 με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα το απόγευμα της Κυριακής (16/09).

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Μίλαν Ράσταβατς, στάθηκε στην απόδοση της ομάδας του, αλλά και στο γεγονό ότι αδυνατεί να βρει δίχτυα, τονίζοντας πως η βελτίωση σε αυτό το κομμάτι είναι απαραίτητη στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πρέπει να πω ότι σήμερα ήμασταν πολύ άτυχοι. Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου σε πολλά μέρη του παιχνιδιού. Τιμωρηθήκαμε από ένα μεγάλο λάθος. Το πλάνο μας πήγε πολύ καλά, είχαμε μελετήσει το παιχνίδι, κερδίσαμε τους κενούς χώρους στις πτέρυγες και επιτεθήκαμε καλά. Δεν ήμασταν όμως συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια. Παίρνουμε πράγματα από το σημερινό παιχνίδι, όπως την αυτοπεποίθηση από την κυριαρχία μας. Πρέπει να βρούμε τρόπους να σκοράρουμε.

Είμαστε στην αρχή της σεζόν. Πρέπει να βρούμε το σχηματισμό μας και να τον αναπτύξουμε. Σήμερα δεν είμαι χαρούμενος, αξίζαμε τρεις βαθμούς και πήραμε έναν. Στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να δείξουμε ακόμα καλύτερα στοιχεία. Με τον ΟΦΗ θα προετοιμαστούμε όπως για κάθε παιχνίδι, είναι κρίσιμο παιχνίδι και οφείλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ