Ατρόμητος – Λαμία 1-0

Ατρόμητος – Λαμία 1-0

Η Λαμία στο ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στάθηκε πολύ καλά απέναντι στο Ατρόμητο, αλλά η κλάση του σκόρερ Κουλούρη έκρινε την αναμέτρηση του Περιστερίου

Ο Ατρόμητος δεν ήταν καλός, με την Λαμία στο ντεμπούτο του Μάκη Χάβου να είναι εξαιρετικά στημένη και να κλείνει όλους τους διαδρόμους με μία διπλή ζώνη άμυνας. Η ομάδα της Φθιώτιδας μάλιστα, με τον Φακούντο Μπερτόλιο να οργανώνει εξαιρετικά το παιχνίδι της Λαμίας, ήταν αυτή που πλησίαζε πιο εύκολα την εστία των γηπεδούχων.

Η Λαμία είχε την ατυχία να χάσει τον Ανέστη Αναστασιάδη με τραυματισμό, κάτι που αποσυντόνισε την άμυνα της ομάδας του Μάκη Χάβου. Από την αναγκαστική αλλαγή του αρχηγού της Λαμίας και μετά οι Περιστεριώτες ανέβασαν ρυθμούς, απειλώντας δύο φορές την εστία του Μπόγιαν Σαράνοφ με σουτ των Κουλούρη και Μάντσον. Η ανωτερότητα του Ατρόμητου στο τέλος του πρώτου μέρους επισφραγίστηκε με το γκολ του Κουλούρη στο 42ο λεπτό, μετά από μία εκπληκτική πάσα-ασίστ του Μάντσον.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι νωθρά με την Λαμία να έχει την κατοχή και να ψάχνει τον τρόπο να απειλήσει. Στο 58ο λεπτό και μετά από δεύτερη κίτρινη του Δημούτσου οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες. Ο Ατρόμητος πήρε τον έλεγχο του αγώνα αλλά ο Νταμίρ Κάναντι έβλεπε από τους παίκτες του μια χαλαρότητα που τον ανησυχούσε. Οι φωνές του δεν έφεραν κάποια ιδιαίτερη αλλαγή στον τρόπο που αγωνιζόταν η ομάδα, αλλά η Λαμία με παίκτη λιγότερο δεν μπορούσε να απειλήσει. Στο τέλος της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 2-0 που θα κλείδωνε τον αγώνα αλλά ο Ενσικουλού και ο Κουλούρης δεν κατάφεραν να νικήσουν τον πολύ καλό Σαράνοφ.

Μετά και τη σημερινή νίκη ο Ατρόμητος έφτασε του 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ η Λαμία ψάχνει ακόμη τους πρώτους τις βαθμούς.

10άρι: Ο Ευθύμης Κουλούρης μετέτρεψε σε γκολ την πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και με το τρίτο του γκολ στη φετινή Σούπερ Λιγκ οδηγεί τον Ατρόμητο.

Στον πάγκο: Ο Θανάσης Καραγκούνης είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά για τη Λαμία, αλλά μέχρι τώρα κινείται σε ρηχά νερά. Η ομάδα της Φθιώτιδας περιμένει περισσότερα από έναν παίκτη με την κλάση του.

Γιατί κόουτς: Ο Μάκης Χάβος παρέταξε τους φιλοξενούμενους με ένα 4-4-1-1 και με την διπλή ζώνη άμυνας έκοψε όλες τις οδούς του Ατρόμητου προς την εστία του Ζαράνοφ. Η Λαμία θα μπορούσε να φύγει και με την ισοπαλία από το Περιστέρι σε μία σαφώς βελτιωμένη εμφάνιση σε σχέση με τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Ατρόμητος-Λαμία 1-0

Γκολ: 43′ Κουλούρης

Κίτρινες: 69′ Σάκιτς- 35′ Δημούτσος, 58′ Δημούτσος (2η)

Κόκκινες: 58′ Δημούτσος

Γήπεδο: Περιστερίου

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Μέγερι, Χατζησαΐας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Σάκιτς, Γιαννούλης, Βασιλακάκης (78′ Κωτσόπουλος), Μάντσον (71′ Ούμπιντες), Ενσικουλού, Ουγγράι (60′ Μπουσούλατζιτς), Κουλούρης

Λαμία: Σαράνοφ, Βασιλαντονόπουλος, Αναστασιάδης (38′ Καρυπίδης), Αντετζό, Σκαρντοβέλι, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (62′ Επστάιν), Μπερτόλιο, Καραμάνος (70′ ΣΚόνδρας), Μπαράλες

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ