Χάβος: «Και η… Λίβερπουλ να είσαι, είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι»

Χάβος: «Και η… Λίβερπουλ να είσαι, είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι»

Ο προπονητής της Λαμίας, Μάκης Χάβος, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ατρόμητο (1-0) στάθηκε στην αποβολή που έκοψε τα φτερά των παικτών του τονίζοντας ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Ο προπονητής της Λαμίας, Μάκης Χάβος, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο με 1-0, σημείωσε ότι η ομάδα της Φθιώτιδας άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο παιχνίδι και σχολίασε με.. επικό τρόπο την αποβολή του Ελίνι Δημούτσου!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας κόουτς:

Για το παιχνίδι: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Δουλέψαμε 10 μέρες για αυτό το παιχνίδι. Με χαροποιεί που παίξαμε χωρίς φόβο και εφαρμόζαμε όσα δουλεύαμε. Όσο περνούσε ο χρόνος ήμασταν όλο και καλύτεροι, χάνοντας και την ευκαιρία με τον Βασιλαντωνόπουλο. Τελικά, δεχθήκαμε το γκολ. Μείναμε με 10 παίκτες και έπειτα και η… Λίβερπουλ να είσαι, είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες όμως και στη συνέχεια, είχαμε και το δοκάρι. Θεωρώ το πιο δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα και στον Ατρόμητο. Το πίστευαν οι παίκτες μου. Το έβλεπα. Είναι δύσκολο να δέχεσαι γκολ περίπου στο 40’».

Για το αν υπάρχει λόγος ανησυχίας λόγω των τριών ηττών στο πρωτάθλημα: «Δεν έχω λόγο να ανησυχώ. Το πρωτάθλημα τώρα άρχισε. Παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Εδώ είμαστε να τους βοηθήσουμε. Δεν την φοβάμαι όμως την ομάδα. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και θα βελτιωθούμε».

Για τον Μαστούρ: «Είναι ένα παιδί με τρομερή τεχνική κατάρτιση. Είναι λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά με το που βελτιωθεί εκεί θα δείτε έναν παίκτη που θα μιλάνε όλοι για αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ