Το 10.gr παίζει μπάλα live!

Το 10.gr παίζει μπάλα live!

Οι Γιώργος Χελάκης, Βαγγέλης Μπραουδάκης, Νίκος Κώτσης, Διονύσης Δελλής και οι ρεπόρτερ των μεγάλων ομάδων σχολιάζουν όλα όσα συνέβησαν στο κυρίως πιάτο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Για τους εραστές της μπάλας. Για τους ψαγμένους ποδοσφαιρόφιλους. Για όσους και όσες γουστάρουν αναλύσεις και παρασκήνιο, το 10.gr επανέρχεται με live εκπομπές από την αίθουσα σύνταξης.

Απόψε, Γιώργος Χελάκης, Βαγγέλης Μπραουδάκης, Νίκος Κώτσης και οι ρεπόρτερ των μεγάλων ομάδων σχολιάζουν όλα όσα συνέβησαν στο κυρίως πιάτο της 3ης αγωνιστικής. Σχόλια, ρεπορτάζ και απόψεις για τα παιχνίδια ΑΕΚ – Πανιώνιος, Ολυμπιακός – Αστέρας, Λάρισα – Παναθηναϊκός και ΟΦΗ – ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Χρυσάνθης σχολιάζει τη μεγάλη νίκη της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στην Τιφλίδα απέναντι στην Γεωργία. Μια νίκη που ήρθε στο τελευταίο κυριολεκτικά δευτερόλεπτο, χάρη στο μεγάλο καλάθι του Κώστα Παπανικολάου. Με το διπλό απέναντι στην ομάδα του Ηλία Ζούρου η γαλανόλευκη σφράγισε και μαθηματικά την πρόκρισή της στην τελική φάση του Μουντομπάσκετ.

Μια ανατρεπτική εκπομπή για όσους δεν βολεύονται με τα καθιερωμένα δημοσιογραφικά κλισέ. Οι επισκέπτες του 10.gr διαμορφώνουν το περιεχόμενο της εκπομπής με τα ερωτήματα και τα σχόλιά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ