Να τριτώσει το καλό θέλουν στον Άρη

Να τριτώσει το καλό θέλουν στον Άρη

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (στις 7 μ.μ) τον Λεβαδειακό στο κατάμεστο  Κλεάνθης Βικελίδης με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα.

Με στόχο την τρίτη του συνεχόμενη νίκη ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα (στις 7 μ.μ) τον Λεβαδειακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ομάδα του Πάκο Ερέρα θέλει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς και να παραμείνει στη κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών, με εξαίρεση τον τραυματία Βαλεριάνο και δεν αναμένεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο προπονητής του Άρη θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Τζανακάκης θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μενέντεθ το αριστερό (δοκιμάστηκε και ο Κολάσο), ενώ Δεληζήσης και Βέλεθ θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Οι Μπάσα και Ματίγια θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Μπρούνο Γκάμα στη δεξιά πλευράς της μεσαίας γραμμής, ο Γκαρσία στην αριστερή, ενώ ο Ντιγκινί πίσω από  τον Γιουνές.

Το ενδιαφέρον του κόσμου του Άρη για την σημερινή αναμέτρηση είναι τεράστιο και το Κλεάνθης Βικελίδης αναμένεται να είναι κατάμεστο σήμερα. Πρόκειται, άλλωστε,. Για το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει ο Άρης στην φυσική του έδρα, μετά από εκείνο με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 13 Απριλίου του 2014.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ