400άρισε ο Αναστασιάδης, 100 συμμετοχές για Μυστακίδη

400άρισε ο Αναστασιάδης, 100 συμμετοχές για Μυστακίδη

Σημαντικά ρεκόρ για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό της Λαμίας, Ανέστη Αναστασιάδη και τον επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Μυστακίδη.

Σημαντική ήταν η χτεσινή αναμέτρηση για τον Ανέστη Αναστασιάδη. Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός της Λαμίας, αγωνίστηκε στην ήττα της ομάδας του από τον Ατρόμητο, αλλά ακόμα και αν αποχώρησε από το ματς με τραυματισμό θα θυμάται το ματς αυτό για καλό λόγο, μιας και συμπλήρωσε τις 400 επαγγελματικές συμμετοχές στην καριέρα του. Αναλυτικά έχει 185 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία, 180 συμμετοχές σε επίπεδο Football League και 35 συμμετοχές για το Κύπελλο Ελλάδος, έχοντας φορέσει κατά περιόδους τις φανέλες των ΟΦΗ, Καλλονής, Κέρκυρας και Παναιτωλικού.

Από την άλλη ο 23χρνος επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Μυστακίδης βρίσκεται ακόμα σε… αρχικό στάδιο στην καριέρα του. Έχοντας κάνει το ντεμπούτο του πριν από 4 χρόνια, χτες έχει λόγο να θυμάται το ματς αυτό γιατί κατέγραψε με τη σειρά του την 100ή συμμετοχή του σε επαγγελματικό επίπεδο. 44 εξ αυτών είναι σε επίπεδο Superleague, 25 για την Football League, 15 για το Κύπελλο Ελλάδος και άλλες 15 αφορούν ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ εκτός από τους Ηπειρώτες, έχει αγωνιστεί και για λογαριασμό των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Πιερικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ