«Κόουτς δώσε το πέναλτι στον Τάσο»

«Κόουτς δώσε το πέναλτι στον Τάσο»

Η ιστορία πίσω από το πρώτο φετινό γκολ του Τάσου Χατζηγιοβάννη. Το «please» του νεαρού προς τον Δώνη, η εντολή για Κάτσε, το... χατήρι του Αλβανού και η αφιέρωση.

Έμοιαζε με το απόλυτο… deja vu. Απέναντι στη Λαμία, με το σκορ στο 2-1 υπέρ του Παναθηναϊκού στο φινάλε του αγώνα, ο Τάσος Χατζηγιοβάννης κάνει ένα σόλο από τα αριστερά, ανατρέπεται, κερδίζει πέναλτι. Γυρίζει προς τον Δώνη και ζητάει σχεδόν με… παρακάλια να το εκτελέσει εκείνος. Ο Έλληνας προπονητής δίνει εντολή στον αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Κουρμπέλη κι εκείνος διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Χθες στη Λάρισα, το σκηνικό παρόμοιο. Ο Παναθηναϊκός και πάλι μπροστά με 2-1, το ματς οδεύει προς το φινάλε του, ο Χατζηγιοβάννης εκτελεί φάουλ από το οποίο προέρχεται το χέρι – πέναλτι. Γυρίζει και πάλι προς τον Δώνη κι αυτή τη φορά το… παρακάλι το βλέπει όλη η Ελλάδα.

«Please κόουτς, please», του φωνάζει, βάζοντας τα χέρια του σαν σε… προσευχή. Ο Δώνης δεν δείχνει να πτοείται. Γυρίζει προς το μέρος του Έργκους Κάτσε και του λέει να πάει να εκτελέσει το πέναλτι. Άλλωστε, ο Αλβανός χαφ ήταν εκείνη την ώρα ο πιο έμπειρος μαζί με τους Ινσούα και Κολοβέτσιο, μιας και ο Κουρμπέλης είχε γίνει αλλαγή. Όμως ο Κάτσε, βλέποντας για δεύτερη φορά τον συμπαίκτη του να θέλει διακαώς να εκτελέσει πέναλτι και να σκοράρει το πρώτο του γκολ, ζητάει από τον Δώνη να του το δώσουν.

«Κόουτς, δώσε το πέναλτι στον Τάσο», λέει ο Κάτσε, ο Δώνης συμφωνεί και ο «Χάτζη» δεν χάνει την ευκαιρία. Στέλνει από τη μία πλευρά τον τερματοφύλακα, από την άλλη την μπάλα και σφραγίζει τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λάρισα. Την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τα… μωρά του Δώνη.

Μετά το γκολ ο Χατζηγιοβάννης τρέχει για να πανηγυρίσει αρχικά με τον κολλητό του, Γιάννη Μπουζούκη. Δείχνει με τα χέρια του τον Κάτσε, που του έκανε το… χατήρι, γίνεται ένα κουβάρι με όλους τους συμπαίκτες του μπροστά στον πάγκο και αφού τους… ξεφεύγει, σπεύδει στον προπονητή του για να τον αγκαλιάσει. Άλλη μία, η τρίτη στη σειρά, υπέροχη ποδοσφαιρική μέρα για τον Παναθηναϊκό έχει ολοκληρωθεί…

Ο νεαρός μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τον Κάτσε μετά τη λήξη του παιχνιδιού, μέσω μια ανάρτησης στον λογαριασμό του στο instagram. Ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει μεταξύ άλλων αυτόν και τον Κάτσε στο επίκεντρο, με τη λεζάντα

«Ευχαριστώ, ξέρεις γιατί…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ