Οι κιτρινόμαυρες ευχές στον Ντέμη Νικολαΐδη (pic)

Οι κιτρινόμαυρες ευχές στον Ντέμη Νικολαΐδη (pic)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης γίνεται 45 χρονών και η ΑΕΚ δεν παρέλειψε να του ευχηθεί.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της πρόσφατης Ιστορίας της ΑΕΚ αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος. Ένας σέντερ φορ killer που έδωσε τα διαπιστευτήριά του φορώντας τα κιτρινόμαυρα και πετυχαίνοντας 158 γκολ σε 264 ματς και έγινε ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας και πρόεδρος της ομάδας αργότερα.

Ο Ντέμης λοιπόν έκλεισε τα 45 του και η ΑΕΚ, δεν τον ξέχασε αναφέροντας στο επίσημο Instagram του συλλόγου:

«Τα 45 χρόνια του κλείνει σήμερα ο Ντέμης Νικολαΐδης, που έχει συνδέσει το όνομά του με την ΑΕΚ, τόσο ως ηγετική φυσιογνωμία μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω από αυτό αφού, εκτός από ποδοσφαριστής (1996-2003), διετέλεσε και πρόεδρος της ομάδας μας για τέσσερα χρόνια (2004-2008) αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο να την βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο.

Ο Ντέμης αγωνίστηκε με την ΑΕΚ σε 264 επίσημους αγώνες και σκόραρε συνολικά 158 γκολ. Ήταν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος το 1999 με 22 γκολ, ενώ είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στην Ευρώπη με 26 τέρματα. Στην Εθνκή Ανδρών έκανε 54 συμμετοχές με 17 γκολ αποτελώντας μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τα 45 χρόνια του κλείνει σήμερα ο Ντέμης Νικολαΐδης, που έχει συνδέσει το όνομά του με την ΑΕΚ, τόσο ως ηγετική φυσιογνωμία μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω από αυτό αφού, εκτός από ποδοσφαριστής (1996-2003), διετέλεσε και πρόεδρος της ομάδας μας για τέσσερα χρόνια (2004-2008) αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο να την βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο. Ο Ντέμης αγωνίστηκε με την ΑΕΚ σε 264 επίσημους αγώνες και σκόραρε συνολικά 158 γκολ. Ήταν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος το 1999 με 22 γκολ, ενώ είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στην Ευρώπη με 26 τέρματα. Στην Εθνκή Ανδρών έκανε 54 συμμετοχές με 17 γκολ αποτελώντας μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004. #aekfamily#yellowishes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ