Οι ευχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Ουάρντα

Οι ευχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Ουάρντα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε στον Αμρ Ουάρντα για τα γενέθλια του, καθώς ο Αιγύπτιος κλείνει σήμερα τα 25 του χρόνια.

Ο Αμρ Ουάρντα έχει σήμερα γενέθλια και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του έστειλε τις δικές της ευχές, ενώ ετοίμασε κι ένα αφιέρωμα για την καριέρα του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ: «Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 25, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο.

Ο Ουάρντα γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 17 Σεπτεμβρίου του 1993 και έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Αλεξάνδρεια. Το 2011 μεταπήδησε στην Αλ Αχλί και αγωνίστηκε στα Τμήματα Υποδομής του συλλόγου. Την σεζόν 2013-14 πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην Αλ Ιτιχάντ, ομάδα της γενέτειράς του. Εκεί πήρε παιχνίδια (16 συμμετοχές) και πέτυχε το παρθενικό του γκολ.

Το καλοκαίρι του 2015, ο Ουάρντα αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη. Προορισμός του έμελλε να είναι η Ελλάδα και ο Παναιτωλικός, ο οποίος διέκρινε το ταλέντο και τις προοπτικές του. Στον ενάμιση χρόνο που έμεινε στο Αγρίνιο, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με την συνολική παρουσία του, εξ ου και αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, όντας ο 8ος Αιγύπτιος στην ιστορία του συλλόγου.

Στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2016-17 μετρώντας 17 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ την σεζόν 2017-18 παραχωρήθηκε δανεικός στον Ατρόμητο. Στο Περιστέρι πήρε αμέσως τον ρόλο του ηγέτη της ομάδας και σε 28 αγώνες σημείωσε 11 γκολ, δημιουργώντας άλλα επτά. Το φετινό καλοκαίρι επέστρεψε στον Δικέφαλο και κατάφερε να πείσει τον Ράζβαν Λουτσέσκου ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ.

Οι εμφανίσεις του στην Ελλάδα, άνοιξαν και τον δρόμο για την Εθνική Αιγύπτου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Έκτορ Ραούλ Κούπερ τον κάλεσε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2015, ενώ ο 23χρονος παίκτης συμμετείχε ενεργά και στην αποστολή των «Φαραώ» στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2017 αλλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ