Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ψήφισε το αριστούργημα του Κάνιας

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ψήφισε το αριστούργημα του Κάνιας

Το γκολ του Ισπανού απέναντι στη Βασιλεία αναδείχθηκε το κορυφαίο του ΠΑΟΚ για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Ο Χοσέ Κάνιας, μέχρι να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ δεν είχε σκοράρει ποτέ στην επαγγελματική του καριέρα. Με τον Δικέφαλο μετράει ήδη τρία και μάλλον το τελευταίο ήταν και το ωραιότερο όλων. Σίγουρα ήταν αρκετό για να του χαρίσει τον τίτλου του καλύτερου γκολ του ΠΑΟΚ του Ιουλίου και του Αυγούστου, μετά από σχετική ψηφοφορία του κόσμου.

Μετά από μισή ώρα παιχνιδιού ΠΑΟΚ και Βασιλεία βρισκόταν στο μηδέν, στην πρώτη τους συνάντηση για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Τη λύση έδωσε ένας ανέλπιστος ήρωας. Ο Χοσέ Κάνιας με ένα απίθανο σουτ με το αριστερό σημείωσε το πρώτο επίσημο γκολ του Δικεφάλου στη σεζόν και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση.

Το κοινό του Δικεφάλου ήταν ξεκάθαρο. Το τέρμα του Ισπανού συγκέντρωσε το 72,01% των ψήφων και χάρισε στον Κάνιας τον ατομικό τίτλο για το «Regency Casino Best Goal» του Ιουλίου και του Αυγούστου.

Στη δεύτερη θέση έμεινε το εξαιρετικό τέρμα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στη Βασιλεία μετά από ασίστ του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Δημήτρης Λημνιός με το γκολ του κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ