Ανιγκό : «Μια χαμένη μάχη δεν σημαίνει ότι χάθηκε και ο πόλεμος»

Ανιγκό : «Μια χαμένη μάχη δεν σημαίνει ότι χάθηκε και ο πόλεμος»

Ο Ζοζέ Ανιγκό έκανε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου, τονίζοντας πως αντιλαμβάνεται την απογοήτευση του κόσμου και πως «μια χαμένη μάχη δεν σημαίνει ότι χάθηκε και ο πόλεμος».

Ο Ζοζέ Ανιγκό δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και την ήττα του Πανιωνίου με 4-0 στο ΟΑΚΑ, ούτε στην κάμερα της Nova, αλλά ούτε και στη συνέντευξη Τύπου, υποδεικνύοντας τη δυσαρέσκειά του με το μέτριο ξεκίνημα της ομάδας του στη σεζόν και την εμφάνιση με αντίπαλο την Ένωση.

Εντούτοις, τη Δευτέρα (17/09) ο Γάλλος προπονητής παραχώρησε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυανέρυθρης ΠΑΕ, τονίζοντας πως αντιλαμβάνεται την απογοήτευση του κόσμου και πως «μια χαμένη μάχη δεν σημαίνει ότι χάθηκε και ο πόλεμος».

Αναλυτικά:

«Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, όμως μια χαμένη μάχη δεν σημαίνει ότι χάθηκε και ο πόλεμος. Κανείς δεν πρέπει να μας υποτιμήσει σε αυτό το πρωτάθλημα, γιατί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι ένας ιστορικός σύλλογος και αυτό θα το αποδείξουμε μέχρι το τέλος της περιόδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ