Ερέρα: «Ημασταν λίγο νωθροί αλλά τελικά τα καταφέραμε»

Ερέρα: «Ημασταν λίγο νωθροί αλλά τελικά τα καταφέραμε»

Εύσημα στον Λεβαδειακό από τον Πάκο Ερέρα, με τον Ισπανό πάντως να τονίζει ότι ο Αρης πήρε τη νίκη παρά το γεγονός ότι παρουσιάστηκε κάπως νωθρός.

Δύσκολη χαρακτήρισε τη νίκη του Άρη επί του Λεβαδειακού ο Πάκο Ερέρα, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το φινάλε του ματς. Ο Ισπανός τεχνικός παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ήταν κάπως νωθρή, απένειμε τα εύσημα στον Άκη Μάντζιο για την εμφάνιση των φιλοξενούμενων, αλλά στάθηκε στο ότι τελικά οι κίτρινοι κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

 

Αναλυτικά ο Ισπανός μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε:

«Η αλήθεια είναι ότι ο Λεβαδειακός έπαιξε πολύ καλά, ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη. Έδωσα συγχαρητήρια και στον προπονητή τους. Σε αρκετές περιπτώσεις μας δυσκόλεψαν, έκαναν το παιχνίδι πιο περίπλοκο από ότι ήταν. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν λίγο νωθροί αλλά τελικά τα καταφέραμε».

Για τα προβλήματα που ανέφερε ο ίδιος στο κομμάτι της άμυνας: «Εμείς δουλεύουμε όλες τις βδομάδες στην άμυνά μας και πάντα προσαρμοζόμαστε στον αντίπαλο και μελετάμε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου μας. Είχαμε μια πολύ δυνατή βδομάδα, τα πόδια ήταν βαριά, δουλέψαμε σκληρά, γι’ αυτό και η ομάδα δεν ήταν τόσο φρέσκια όσο περιμέναμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ