Ερέρα: «Πρέπει να είμαστε απαιτητικοί με τους εαυτούς μας αν θέλουμε να πετύχουμε»

Ερέρα: «Πρέπει να είμαστε απαιτητικοί με τους εαυτούς μας αν θέλουμε να πετύχουμε»

Παρά τη νίκη του Άρη, ο Ισπανός τεχνικός εστίασε στα όσα χρειάζονται βελτίωση στην εικόνα του συνόλου του.

Ο Πάκο Ερέρα δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη του Άρη κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα λάθη της ομάδας του, ενώ μίλησε για την πολύ καλή εμφάνιση του Χουλιάν Κουέστα και το ντεμπούτο του Μανώλη Σιώπη.

Για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό: «Το παιχνίδι ήταν πολύπλοκο, ίσως το πιο δύσκολο μέχρι τώρα. Ο Λεβαδειακός έπαιξε πολύ καλά αλλά τα καταφέραμε. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι απ’ ότι σε άλλα παιχνίδια. Υπήρξαν στιγμές που παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και άλλες που δεν αναγνώριζα την ομάδα μου, κυρίως με τα λάθη σε πάσες. Πιστεύω ότι τέτοια παιχνίδια είναι απαιτητικά αλλά κι εμείς πρέπει να είμαστε απαιτητικοί με τους εαυτούς μας αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο αυτή τη χρονιά. Ωστόσο είμαι ευχαριστημένος».

Για το τι πρέπει να βελτιωθεί: «Έχω την απαίτηση να μην παίζουμε μόνο για μικρά διαστήματα. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να παίζουν συνέχεια καλά, να έχουν συνοχή και συνέχεια. Θα μπορούσα να πω ότι κερδίσαμε και απλά είμαι ευχαριστημένος, αλλά η δική μου προσέγγιση φέρνει και τα αποτελέσματα».

Για το συναίσθημα χαράς που επικρατεί στην ομάδα: «Δεν θέλω να επέμβω στο συναίσθημα μεγάλης χαράς κόσμο, αλλά μέσα στην ομάδα θέλω να το κοντρολάρω. Διαχωρίζω τη χαρά από το γήπεδο προς τα έξω, των φιλάθλων, όμως μέσα στο γήπεδο πρέπει να τη διαχειριστούμε, η μεγάλη διαφορά που κάνει κάποιες ομάδες να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες είναι το πώς μπορούν να διαχειρίζονται αυτά τα συναισθήματα».

Για τον Κουέστα: «Νιώθω δικαιωμένος. Ο Χουλιάν έπαιζε στην Πολωνία και την επιλογή κυρίως την έκανε ο Άρης και δεν μετανιώνω καθόλου. Επίσης είμαι ευχαριστημένος από τους Καντιμοίρη και Αναγνωστόπουλο».

Για την είσοδο του Σιώπη: «Βγήκε σε καλό η αλλαγή. Χάναμε έδαφος στο κέντρο, ο Ματίγια ήταν αρκετά κουρασμένος, οπότε με τον Σιώπη είχαμε ξανά γρήγορο παιχνίδι. Θα γίνει και στο μέλλον. Η ιδέα ήταν να κλείσουμε την ομάδα στο κέντρο με Σιώπη, Μπάσα και Κολάσο. Για να αποφασίσω την ενδεκάδα πρέπει να μελετήσω τον αντίπαλο καλά. Δεν μπορώ να πάρω την απόφαση μέχρι και μια-δυο μέρες πριν τον αγώνα, για να ξέρω καλά τον αντίπαλο. Ο Σιώπης είχε καλή απόδοση και μπορεί να λειτουργήσει στο μέλλον. Το προηγούμενο σύστημα και αυτό που παίξαμε σήμερα είχε καλή απόδοση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ