Γκαρσία: «Σημαντική η παρουσία του κόσμου, να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο»

Γκαρσία: «Σημαντική η παρουσία του κόσμου, να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο»

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μίλησε για τη νίκη επί του Λεβαδειακού και έκανε ειδική μνεία στην παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης.

Την καλύτερη εμφάνισή του με τα χρώματα του Αρη πραγματοποίησε ο Ματέο Γκαρσία στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με τον Ισπανό να έχει συμμετοχή και στα δύο γκολ και να κερδίζει με το σπαθί του τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης. Ο Ιβηρας στο πρώτο ημίχρονο πήρε το πέναλτι, με το οποίο ο Γιουνές άνοιξε το σκορ, ενώ στο δεύτερο μέρος έκανε το 2-0 και σφράγισε τη νίκη για τους Κίτρινους.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μετά τη λήξη του παιχνιδιού τόνισε ότι είναι χαρούμενος που βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη και έκανε ειδική μνεία στην παρουσία του κόσμου. «Είναι πολύ σημαντική η υποστήριξη του κόσμου και χαιρόμαστε πάρα πολύ να τους βλέπουμε κάθε φορά στο γήπεδο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Πάντα φέρνει χαρά το να παίρνει η ομάδα σου τη νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για την απόδοση του Αρη: «Στην αρχή έκανα κάποια λάθη στις πάσες, πρέπει να το δουλέψω. Μετά το πέναλτι η ομάδα εμψυχώθηκε, όλα ήταν καλύτερα και μετά το δεύτερο γκολ ήμασταν όλοι πολύ ανεβασμένοι και περιμέναμε να τελειώσουμε για να έχουμε το καλό αποτέλεσμα».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Περιμέναμε τον κόσμο γιατί ήταν το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Είναι πολύ σημαντική η υποστήριξη του κόσμου και χαιρόμαστε πάρα πολύ να τους βλέπουμε κάθε φορά στο γήπεδο».

Για το πού του αρέσει να παίζει περισσότερο στην αριστερή ή στη δεξιά πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής: «Παίζω και στις δύο πλευρές και μου αρέσει εξίσου και στις δύο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ