Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε ατομικό ο Λαφόν – Αποθεραπεία για τους βασικούς με ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε ατομικό ο Λαφόν – Αποθεραπεία για τους βασικούς με ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε σήμερα (1/12) την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Κηφισιά, με τον Αλμπάν Λαφό να ξεκινάει ατομικό πρόγραμμα.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας (1/12), μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 3-2, για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Πλέον, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ στρέφεται στην αναμέτρηση με την Κηφισιά (3/12, 19:30) για τη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, με τον Αλμπάν Λαφόν να ξεκινά ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση των Πρασίνων.

Διαβάστε επίσης: Ο «ακλόνητος» Ολυμπιακός, η απόσταση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και το 0,6% του Παναθηναϊκού (pic)

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Πελίστρι, Σάντσες, ενώ θεραπεία έκανε ο Κυριακόπουλος. Όσοι έπαιξαν βασικοί στον αγώνα με την «Ένωση» έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε η νέα εβδομάδα στον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι έπαιξαν βασικοί στον αγώνα με την ΑΕΚ, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πελίστρι, Λαφόν, Σάντσες, ενώ θεραπεία έκανε ο Κυριακόπουλος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ