Θύρα 13: «Λειτούργησε άψογα το τρίπτυχο Κούγια-Αλαφούζου-αστυνομίας»

Θύρα 13: «Λειτούργησε άψογα το τρίπτυχο Κούγια-Αλαφούζου-αστυνομίας»

Η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα όσα συνέβησαν πριν από τη σέντρα του ΑΕΛ - Παναθηναϊκός.

Η Θύρα 13 με επίσημη ανακοίνωσή της στράφηκε κατά των Αλέξη Κούγια, Γιάννη Αλαφούζου και Αστυνομίας για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή πριν το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ.

Στην ανακοίνωση της αναφέρονται μεταξύ άλλων:

355 χιλιόμετρα με ονομαστικά εισιτήρια, όλα πληρωμένα, για να μας κλείσει η αστυνομία σε έναν δρόμο, παράνομα, κάτω από τις εντολές και τις υποδείξεις της δικιάς μας (;) ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το τρίπτυχο Κούγια-Αλαφούζου-αστυνομίας λειτούργησε άψογα και παρόλο που η τελευταία καταλάβαινε ότι αυτό που θέλαμε ήταν απολύτως λογικό και νόμιμο, τελικά εκτέλεσε τις άνωθεν εντολές σαν πιστό σκυλί. Θέλουμε λοιπόν και μεις να τους δώσουμε τα συγχαρητήριά μας που τα καταφέρανε. Έτσι βλέπουμε πάλι ότι τίποτα δεν θυμίζει Παναθηναϊκό, εκτός βέβαια της φανέλας και της τεράστιας προσπάθειας που γίνεται από παίκτες και προπονητή.

Το αναφαίρετο δικαίωμα του οπαδού είναι να βλέπει την ομάδα του όπου κι αν παίζει. Οπότε, κ. Βασιλειάδη, όπως καταλαβαίνετε, τέτοιες πρακτικές αν μη τι άλλο δεν δείχνουν ευνομούμενο κράτος δικαίου, αλλά κάτι διαφορετικό. Βέβαια, δεν έχουμε καταλάβει τη θέση σας, καθώς από τη μία θέλετε τις μετακινήσεις και από την άλλη σκέφτεστε την επαναφορά του ιδιώνυμου κάνοντας εύκολα τον Ποντιο Πιλάτο για το ποιος φταίει που δε γίνονται οι μετακινήσεις.

Έτσι «έφτιαξε» τους παίκτες ο Δώνης πριν από την ΑΕΛ
08:35 | 18.09.2018
Η Θύρα 13, όμως, είναι συνηθισμένη σε ένα τέτοιο πόλεμο, αλλά το “κακό” με μας είναι ότι αυτά μας ανοίγουν την όρεξη για παρόμοιες και ακόμη καλύτερες ενέργειες.

Η συνέχεια επί… των δρόμων!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ