ΠΑΟΚ: Πρόγραμμα «φωτιά» με τρία ντέρμπι σε μια εβδομάδα!

ΠΑΟΚ: Πρόγραμμα «φωτιά» με τρία ντέρμπι σε μια εβδομάδα!

Ο δικέφαλος του Βορρά καλείται να παίξει την Κυριακή με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας με τον Άρη στο Κύπελλο και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη

Η κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος ανέδειξε ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρη στο Κύπελλο, καθώς οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης είναι στον ίδιο όμιλο. Το παιχνίδι θα γίνει στην Τούμπα την επόμενη εβδομάδα (25-27/9) και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο δικέφαλος του Βορρά έχει μπροστά του πρόγραμμα «φωτιά».

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα υποδεχθεί την Κυριακή την ΑΕΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που αναμένεται φυσικά με τεράστιο ενδιαφέρον.

Λίγες μέρες αργότερα θα γίνει το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη στην Τούμπα και είναι ματς που όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει για το γόητρο των δύο ομάδων. Τέλος, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ο ΠΑΟΚ καλείται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο δικέφαλος του Βορρά έχει να δώσει τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια μέσα σε διάστημα εφτά ημερών ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά και το ευρωπαϊκό ματς που θα παίξει μεθαύριο η ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Τσέλσι στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ