Παναθηναϊκός : Με Τσάβες στο Περιστέρι

Παναθηναϊκός : Με Τσάβες στο Περιστέρι

Ο Αργεντινός κάθε μέρα που περνάει επανέρχεται και σε φυσική κατάσταση και αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα του Σαββάτου.

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τον Αντρές Τσάβες και την επιστροφή του στα γήπεδα.

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει πάρει το ιατρικό «ok» ώστε να αγωνιστεί, αφού έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα τραυματισμού του και όπως είχε πει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το ματς με την ΑΕΚ, το μόνο που απομένει είναι να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Όσο περνάνε οι μέρες ο Τσάβες πηγαίνει ολοένα και καλύτερα και μοιάζει σχεδόν δεδομένο πλέον πως ο Ουζουνίδης θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Μάλιστα, στο μυαλό του Έλληνα προπονητή είναι και η χρησιμοποίηση του Τσάβες για κάποιο χρονικό διάστημα, ενώ υπάρχουν και κάποιες – λίγες – πιθανότητες ακόμα και να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης και να πάει ο Μολίνς στα δεξιά της μεσαίας γραμμής, αφού απουσιάζει και ο Βιγιαφάνιες.

Τον πρώτο λόγο για αντί – Βιγιαφάνιες, πάντως, τον έχει ο Μουνιέ, ενώ ο Νούνο Ρέις προορίζεται να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Κουρμπέλη στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ