Άρης : «Τρελάθηκε» με τους οπαδούς ο Μάβραϊ, ήθελε να παίξει!

Άρης : «Τρελάθηκε» με τους οπαδούς ο Μάβραϊ, ήθελε να παίξει!

O έμπειρος στόπερ του Άρη παρακολούθησε το ματς με τον Λεβαδειακό από τη σουίτα του Θόδωρου Καρυπίδη και έλεγε μετά το το ματς ότι αυτό το οποίο έζησε είναι πρωτόγνωρο.

Ενθουσιασμένος παρουσιάζεται ο Μέργκιμ Μάβραϊ από τα όσα βίωσε χθες (17/9) κατά την παρουσία του στο Κλεάνθης Βικελίδης στο ματς του Άρη με τον Λεβαδειακό.

Ο Αλβανός στόπερ δέχθηκε την πρόσκληση του Θόδωρου Καρυπίδη, παρακολουθώντας μαζί του το παιχνίδι από τη σουίτα του μεγαλομετόχου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Ο Μάβραϊ έδειχνε εντυπωσιασμένος από την παρουσία των 20.000 οπαδών των κίτρινων, ενώ παρακολουθούσε την εξέλιξη της αναμέτρησης με μεγάλο ενδιαφέρον.

Φυσικά πανηγύρισε τα γκολ των κίτρινων όπως και την απόκρουση του Κουέστα, ενώ στο τέλος χειροκρότησε θερμά τους συμπαίκτες του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το φινάλε της αναμέτρησης δήλωνε εντυπωσιασμένος από τον κόσμο του Άρη και την υποστήριξη που έδινε στην ομάδα σε όλο το 90λεπτο, τονίζοντας πως δεν είχε βιώσει ξανά κάτι τέτοιο.

Παράλληλα τόνιζε ότι το πόσο πολύ θέλει να αγωνιστεί με τη νέα του ομάδα, ακόμη και…χθες! Εστω και αν ο έμπειρος στόπερ γνωρίζει ότι ακόμη δεν βρίσκεται στο 100% και πως χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα προκειμένου να ενσωματωθεί πλήρως στο σύνολο που «χτίζει» ο Πάκο Ερέρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ