Τσιώλης: «Ο ΠΑΟΚ έχει ομοιογένεια και υπομονή»

Τσιώλης: «Ο ΠΑΟΚ έχει ομοιογένεια και υπομονή»

Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί ότι ανατροπές όπως αυτή του Δικέφαλου στην Κρήτη, τον γεμίζουν με αυτοπεποίθηση

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96,1» για τις μάχες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Για τον ΠΑΟΚ είπε: «Αυτό που βγάζει ο ΠΑΟΚ είναι αυτό που έχει και η ΑΕΚ. Υπάρχει η ομοιογένεια από την περσινή σεζόν κι έχει την υπομονή να γυρίζει τα παιχνίδια. Δεν πανικοβάλλεται και καταφέρνει να αναστρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Το κέρδος που βγαίνει από αυτά τα παιχνίδια είναι ότι αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Για τη σημασία που θα έχουν τα ντέρμπι στη διαμόρφωση της βαθμολογίας στη φετινή Superleague: «Αν προσθέσουμε και τον Άρη στο κλαμπ των μεγάλων ομάδων, στα μεταξύ τους παιχνίδια θα κριθούν πολλά, καθώς η ψαλίδα από τις υπόλοιπες ομάδες έχει μεγαλώσει. Βλέποντας στην τηλεόραση το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, είδα ότι η ΑΕΚ, παρά την ευρεία νίκη της στο τέλος, δυσκολεύτηκε να ξεκλειδώσει την άμυνα των αντιπάλων της».

Για τις επικείμενες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων: «Είναι σημαντικά τα παιχνίδια των ομάδων μας στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι διαφορετικός από πέρσι, ειδικά με τις προσθήκες των Νάτχο και Τουρέ. Όσον αφορά τα παιχνίδια των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με Τσέλσι και Άγιαξ, είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να αντιμετωπίζουμε τέτοιες ομάδες. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ μπορεί να σταθεί καλά ανασταλτικά, όπως επίσης και ο ΠΑΟΚ μπορεί να το… παίξει το παιχνίδι με την Τσέλσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ