Τετράδα που  «γαζώνει»  και όχι μόνο… αυτή για τον Άρη!

Τετράδα που «γαζώνει» και όχι μόνο… αυτή για τον Άρη!

Τέσσερις παίκτες έχουν σημειώσει τα επτά γκολ του Αρη στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, ωστόσο ο «Θεός του πολέμου» διαθέτει και αρκετούς ακόμη που μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα.

Προτού ο Άρης καταθέσει τα διαπιστευτήρια του στα επίσημα ματς, η αλήθεια είναι ότι αρκετοί είτε οπαδοί των κίτρινων, είτε «ειδικοί» του ποδοσφαίρου εξέφραζαν επιφυλάξεις για την πληρότητα των Θεσσαλονικέων όσον αφορά την επιθετική γραμμή.

Στην πράξη όμως, δηλαδή εντός του γηπέδου, ο Άρης αποδεικνύεται ότι και φάσεις αρκετές δημιουργεί απέναντι στους αντιπάλους του και αρκετά γκολ σημειώνει. Επτά γκολ σε τρία ματς και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κανένα για την ομάδα του Πάκο Ερέρα.

Ο «Θεός του πολέμου» διαθέτει πολλούς παίκτες ικανούς να σκοράρουν και μάλιστα με διάφορους τρόπους, καθώς έκαστος διακρίνεται από διαφορετικές χαρακτηριστικά.

Τα επτά αυτά γκολ των τριών πρώτων αγωνιστικών έχουν σημειώσει τέσσερις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Νικολά Ντιγκινί (δύο με Λαμία και ΑΕΛ), Χαμζά Γιουνές (δύο με Λαμία και ), Ματέο Γκαρσία (δύο με Λαμία και Λεβαδειακό) και Μπρούνο Γκάμα (ένα με Λαμία).

Φυσικά ο Άρης διαθέτει κι άλλους ποδοσφαιριστές που μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα, όπως οι Μπάσα, Ναζλίδης, Ματίγια, Κολάσο, ακόμη και οι αμυντικοί Δεληζήσης και Μενέντεθ. Και μην ξεχνάμε ότι ακόμη στο ροτέισον της ομάδας δεν έχει μπει ο ποιοτικός μεσοεπιθετικά Νίκο Μαρτίνες.

Ετσι ο «Θεός του πολέμου» μπορεί να μην διαθέτει αυτό που λέμε «καθαρόαιμους» σκόρερ, πλην του Γιουνές, ωστόσο διαθέτει αρκετούς παίκτες που έχουν την ικανότητα να βρίσκουν δίχτυα. Και να το πετυχαίνουν αυτό είτε μέσα από ωραίες συνεργασίες, είτε με ατομικές ενέργειες, είτε ακόμη-ακόμη μετά από εκτελέσεις στημένων φάσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ