Νέτο : «Είπα οχι σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για να μείνω στον Άρη» (audio)

Νέτο : «Είπα οχι σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για να μείνω στον Άρη» (audio)

Η αποκάλυψη του Ντάρσι Νέτο για τον καιρό που ήταν ποδοσφαιριστής και οι εκτιμήσεις του για τον φετινό, ελπιδοφόρο Άρη.

Ο Ντάρσι Νέτο μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 FM και αναφέρθηκε στον φετινό Αρη, την εξαιρετική πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής, αλλά και στην κλήρωση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο πρώην άσος των κίτρινων αφού εκθείασε τον φετινό Άρη, στη συνέχεια αποκάλυψε πως όταν ήταν παίκτης τον είχαν προσεγγίσει ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, τους οποίους και απέρριψε προτιμώντας να παραμείνει στους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάρσι Νέτο

Πως αισθάνεται που πλέον βλέπει τα ματς από την κερκίδα: «Δεν είναι εύκολο. Εγώ ήμουν από πέρυσι σε μία διαδικασία να βάλω το μυαλό μου ότι δεν θα παίζω. Μετά από τέσσερα χρόνια η ομάδα είναι και πάλι στην Super League, το γήπεδο ήταν γεμάτο, το κλίμα ήταν φοβερό. Ήταν πρωτόγνωρο για κάποιους! Μπράβο στον κόσμο που αγαπάει την ομάδα, ήρθε Δευτεριάτικα και στήριξε».

Για την σιγουριά που βγάζει η ομάδα: «Οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά εχθές, αλλά ο κόσμος ήταν ήρεμος. Είναι διαφορετικά τα πράγματα φέτος. Καλό ήταν που βάλαμε το γκολ νωρίς, γιατί χαλαρώσαμε λίγο μέσα μας. εμένα μου αρέσει πολύ ο Ματέο Γκαρσία, είναι ο καλύτερος παίκτης. Μ’ αρέσει και ο Μπρούνο και ο Ματίγια. Εχθές είναι η αλήθεια ότι δεν παίξαμε τόσο καλά, όσο με την Λαμία και την Λάρισα».

Για τον Ματέο Γκαρσία: «Είναι σαν τον Χαβίτο παλιά! Δεν έχει την ποιότητα του Φρανσίσκο, αλλά είναι πολύ καλός παίκτης, βοηθάει πολύ».

Για τους νέους παίκτες που απέκτησε η ομάδα και τον συμπατριώτη του, τον Πέδρο Βίτορ: «Ήταν μαζί μου ο Βίτορ. Είναι μικρός σε ηλικία, αλλά του είπα ότι δεν πρέπει να έχει στο μυαλό του ότι είναι μικρός, πρέπει να προσπαθήσει να παίξει. Στην Βραζιλία, στην ηλικία του, παίζουν στην Σίτι. Έχει καλό μυαλό το συγκεκριμένο παιδί, έχω πει και τον Σόουζα να τον προσέχει».

Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου: «Τι να λέμε τώρα…Μου έστειλε μήνυμα ο Νασούτι και μου έλεγε για την ατμόσφαιρα του γηπέδου, πόσο ωραία ήταν».

Τι συμβουλές δίνει στα παιδιά που παίζουν τώρα στην ομάδα: «Εγώ μιλάω με όλους τους ποδοσφαιριστές και με τον Βίτορ και με τον Μπρούνο και με τον Σόουζα. Μπορεί να έχει λίγη πίεση παραπάνω, αλλά έτσι γίνεται παντού».

Που πιστεύει ότι θα φτάσει η ομάδα:  «Δεν μπορούμε να προβλέψουμε που θα φτάσει η ομάδα. Ακούω τον κόσμο που μου λέει, Νέτο, πάμε να πάρουμε πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε σε έναν οργασμό αυτή την στιγμή. Έχουμε παίξει με Λαμία, Λάρισα και Λεβαδειακό, έχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορεί να δείξει πράγματα και με άλλες ομάδες, υψηλότερου επιπέδου».

Για τον Πάκο Ερέρα: «Είναι καλός. Μίλησα μαζί του δύο φορές. Πρέπει να προσαρμοστεί λίγο στους ελληνικούς ρυθμούς».

Για τα λάθη που θα στοιχίσουν, απέναντι σε ποιοτικότερους αντιπάλους: «Είναι άλλη η προσέγγιση, απέναντι σε ποιοτικότερους αντιπάλους. Τα λάθη όμως τα πληρώνεις κόντρα σε αυτές τις ομάδες, ένα λάθος γύρισμα θα σου στοιχίσει. Παίζουμε πολύ αργά, χρειαζόμαστε μία ταχύτητα στις εναλλαγές. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό, γιατί η ομάδα έχει 18 καινούργιους παίκτες».

Για τον Τζανακάκη που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας: «Ο «Τζάνα» έχει πάθος, θέλει να βρίσκεται στο προσκήνιο. Εγώ του λέω ότι πρέπει να βελτιώσει την σέντρα του, τ’ ανεβάσματά του. είναι καλό παιδί και ακούει αυτά που του λες».

Για το ντέρμπι του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και τον φίλο του, Λέο Μάτος: «Θέλω να πάω στην Τούμπα! Ο Μάτος είναι πολύ καλό παιδί, είναι οικογενειάρχης, έχει δύο παιδιά. Αν έπαιζα μπάλα, θα πλακωνόμασταν! Στο γήπεδο όμως δεν πρέπει να είσαι ήρεμος, πρέπει να έχεις τρέλα».

Τι θα πει στους παίκτες της ομάδας, γι’ αυτό το ματς: «Πάντα μιλάω με τα παιδιά πριν από τα παιχνίδια. Ο προπονητής είναι αυτός που θα επιλέξει ποιοι θα παίξουν. Όποιος παίξει, πρέπει να είναι έτοιμος να παίξει. Δεν είναι σαν την Β΄. πλέον, τα πράγματα, πρέπει να είσαι έτοιμος. Πρέπει να ζήσεις ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ, για να καταλάβεις».

Αν τον είχε προσεγγίσει ο ΠΑΟΚ, για να τον αποκτήσει: «Ναι, έξι μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιό μου. Ο Βρύζας με τον Βιτόλο στα τέλη Δεκέμβρη ξεκίνησαν να μου μιλάνε για να πάω στον ΠΑΟΚ και τους είχα απαντήσει ότι δεν μπορώ να πάω, δεν μ’ αρέσει το ασπρόμαυρο! Ο Βιτόλο είναι φίλος μου, μιλάμε ακόμα. Ένας παίκτης που δίνει τα πάντα για όποια ομάδα. Θυμάμαι που μου έλεγε, έλα στον Παναθηναϊκό. Μετά, όταν πήρα το ιταλικό διαβατήριο, με ζήτησε ο Ολυμπιακός, μίλησα με τον Μαρινάκη και του είπα ότι αν δεν μείνω στον Αρη, θα γυρίσω στην Βραζιλία».

Για τον Ρονάλντο Γκιάρο: «Ο Ρονάλντο είναι προπονητής τώρα στην Βραζιλία, ο Νάτσο είναι σκάουτερ στην Βραζιλία. Εγώ τους έχω πει ότι θέλω να μας στείλουν μικρούς σε ηλικία παίκτες, να παίξουν και σε ένα χρόνο να τους πουλήσουμε με 1 και 2 εκατομμύρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ