Φιλική «6άρα» για τον Αρη, σκόραραν Μάβραϊ και Μαρτίνες (pics)

Φιλική «6άρα» για τον Αρη, σκόραραν Μάβραϊ και Μαρτίνες (pics)

Ο Πάκο Ερέρα χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του πλην εκείνων που ξεκίνησαν βασικοί στο ματς της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό.

Ο Αρης, έχοντας πραγματοποιήσει πολλές μεταγραφές φέτος το καλοκαίρι, προσπαθεί να εντάξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τους νέους παίκτες του στη φιλοσοφία της ομάδας. Σε αυτό το πλαίσιο, την Τρίτη (18/9) οι κίτρινοι έδωσαν φιλικό με τον ΠΑΟ Κουφαλίων (ομάδα Γ΄ Εθνικής) στο Δασυγένειο, στο οποίο επικράτησαν με σκορ 6-1.

Ο Πάκο Ερέρα αποφάσισε να ξεκουράσει και τους 11 ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν βασικοί στο χθεσινό (18/9) ματς με τον Λεβαδειακό, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Πάκο Ερέρα, εκτός από τους έντεκα που ξεκίνησαν στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Για την ιστορία, δύο γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος και από ένα οι Μεργκίμ Μάβραϊ, Ούγκο Σόουζα, Μπάμπης Παυλίδης και Νίκο Μαρτίνες. Ετσι και οι νέοι παίκτες όπως οι Σιώπης, Μάβραϊ και Μαρτίνες ενσωματώνονται σιγά σιγά και δείχνουν ότι σύντομα θα χτυπήσουν την «πόρτα» της βασικής 11άδας, προκαλώντας ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Ισπανό τεχνικό.

Εξάλλου, αύριο Τετάρτη (19/9), το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Αρη περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Ετσι ο «Θεός του πολέμου» θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (22/09, 20:30), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ