Ως και 20.000 κόσμο περιμένουν στον Παναθηναϊκό

Ως και 20.000 κόσμο περιμένουν στον Παναθηναϊκό

Στο «τριφύλλι» περιμένουν ακόμα και 20.000 κόσμο με τον Λεβαδειακό. Κοντά στις 3.000 οι κάρτες διαρκείας.

Οι σερί νίκες που έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο του.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν απαισιόδοξοι στην αρχή της σεζόν, ωστόσο, τώρα βλέπουν ότι κάτι καλό γίνεται από τους παίκτες και τον Γιώργο Δώνη και δείχνουν διατεθειμένοι να στηρίξουν την ομάδα. Η προπώληση τις πρώτες ώρες στο διαδίκτυο για το ματς με τον Λεβαδειακό κρίνεται άκρως ικανοποιητική. Στον Παναθηναϊκό δεν θεωρούν υπερβολή ακόμα και έναν αριθμό που θα αγγίξει τις 20.000 θεατές στον κυριακάτικο αγώνα με τους Βοιωτούς.

Δεν είναι και από τα πιο εμπορικά παιχνίδια, αλλά επειδή η ομάδα ξεκίνησε καλά και βολεύει η ώρα (19.00) και η μέρα, στην ΠΑΕ εκτιμούν ότι μπορούν να προσεγγίσουν τις 20.000. Αν φυσικά ευνοήσουν και οι καιρικές συνθήκες. Το συγκεκριμένο νούμερο, αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις, είναι σαφώς απίστευτο, ειδικά με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, αν κρίνουμε πως ήταν η ατμόσφαιρα γύρω από τον σύλλογο πριν ξεκινήσει επίσημα η αγωνιστική περίοδος.

Ικανοποίηση, όμως, δεν επικρατεί μόνο για την προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Μετά και τη νίκη επί της ΑΕΛ, υπήρξε έντονη κινητικότητα το διήμερο και στις κάρτες διαρκείας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν διατεθεί περίπου 3.000 διαρκείας. Πολύ λίγα για το μέγεθος του Παναθηναϊκού, αλλά διόλου ευκαταφρόνητος, πάντα σε σύγκριση με το πώς είχε διαμορφωθεί η κατάσταση το καλοκαίρι. Μην ξεχνάμε επίσης ότι βγήκαν σε κυκλοφορία στο τέλος Αυγούστου.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι σ’ αυτό τον αριθμό δεν περιλαμβάνονται οι σύνδεσμοι, οι οποίοι φέτος δεν πήραν διαρκείας. Αν το είχαν πράξει κι επειδή στηρίζουν μαζικά, τότε θα ήταν μεγαλύτερος ο αριθμός. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι πέρσι δόθηκαν περίπου 5.500 με τα συνδεσμιακά διαρκείας. Και με σαφώς πιο δυνατή ομάδα. Με παίκτες όπως οι Ζέκα (έφυγε τέλος Αυγούστου κι ενώ είχαν βγει πολύ νωρίτερα τα διαρκείας), Μολέντο, Βιγιαφάνιες και μεταγραφές τύπου Λουτσιάνο και Τσάβες. Αρα, οι 3.000 μπορεί να θεωρηθούν και σχετικά ικανοποιητικός αριθμός. Αλλά… αστείος για μία ομάδα που έχει διαθέσει σε όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, 10πλάσιο και πλέον νούμερο καρτών διαρκείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ