Παναθηναϊκός: Οριστικά εκτός και ο Κουλιμπαλί με Ατρόμητο

Παναθηναϊκός: Οριστικά εκτός και ο Κουλιμπαλί με Ατρόμητο

Θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού για τον Κουλιμπαλί, που χάνει το παιχνίδι του Σαββάτου.

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αφού τελικά η απουσία του Κουλιμπαλί από τη σημερινή προπόνηση δεν ήταν και τόσο… αθώα και ο δεξιός αμυντικός θα χάσει σίγουρα το ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Κουλιμπαλί μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και επειδή το 48ωρο που ακολούθησε εντάθηκε η ενόχληση, υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα στο «Υγεία»

Ο υπέρηχος έδειξε θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού στην έσω κεφαλή του δεξιού γαστροκνημίου. Θα υποβληθεί σε ειδικό πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι θα μείνει εκτός αγώνων για τουλάχιστον 15-20 ημέρες, όπως προβλέπει το ιατρικό πρωτόκολλο.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, καθώς θα απουσιάσουν σίγουρα οι Βιγιαφάνιες και Κουρμπέλης. Ο Μολέδο συνέχισε κι αυτός τη θεραπεία του, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα και ο Γκιγιέρμο Μολίνς, ο οποίος ωστόσο αναμένεται να δώσει κανονικά το παρόν στο Περιστέρι. Θυμίζουμε πως στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Αντρές Τσάβες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ