MVP της 3ης αγωνιστικής ο Ματέο Γκαρσία

MVP της 3ης αγωνιστικής ο Ματέο Γκαρσία

Ο Ματέο Γκαρσία ψηφίστηκε πολυτιμότερος παίκτης της τρίτης αγωνιστικής στο γκάλοπ που έκανε to10.gr.

Ο Ματέο Γκαρσία ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Άρη στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακού ενώ είναι κι ένας από αυτούς που έχουν συμβάλει τα μέγιστα για το εκπληκτικό ξεκίνημα των κίτρινων. Ο εξτρέμ της ομάδας του Πάκο Ερέρα ψηφίστηκε MVP της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο γκάλοπ που έκανε to10.gr συγκεντρώνοντας το 48% των ψήφων.

Ο 22χρονος άσος ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς όπου ο Άρης επικράτησε με 2-0 ενώ ήταν και ο παίκτης που κλείδωσε τη νίκη των κίτρινων πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα στο ματς.

Στη δεύτερη θέση του γκάλοπ κι αρκετά πίσω από τον μεσοεπιθετικό του Άρη βρέθηκε ο Μπίμπαρς Νάτχο, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης κι ενώ το σκορ ήταν 1-1 λυτρώνοντας τους ερυθρόλευκους στις καθυστερήσεις με ένα υπέροχο τέρμα. Ο Ισραηλινός μέσος των Πειραιωτών συγκέντρωσε 24% των ψήφων.

Τρίτος στην προτίμηση του κόσμου ήταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του ΟΦΗ με 3-1 και αυτός που ισοφάρισε τους Κρητικούς. Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός έκανε τη διαφορά για τον Δικέφαλο του βορρά και συγκέντρωσε ποσοστό 13%. Στην τέταρτη θέση ήταν ο Γιόχανσον του Παναθηναϊκού με ποσοστό 9%, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λάρισας με 3-1 και στην πέμπτη θέση ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο με 4-0 συγκεντρώνοντας ποσοστό 6%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ