Μακέντα : «Θέμα χρόνου και τύχης…»

Μακέντα : «Θέμα χρόνου και τύχης…»

Ο Φεντερίκο Μακέντα είναι πεπεισμένος ότι θα φτάσει ξανά σε υψηλό επίπεδο. Τι είπε για τον Παναθηναϊκό.

Συνέντευξη σε Ιταλό δημοσιογράφο για λογαριασμό της γερμανικής ιστοσελίδας «11freunde.de» παραχώρησε ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο 27χρονος επιθετικός του «τριφυλλιού», ο οποίος σύντομα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του, αναφέρθηκε τόσο στην παρουσία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και στη Στουτγκάρδη.

Ενδιαφέρον για τους φίλους του Παναθηναϊκού, όμως, έχει το τι είπε για την παρουσία του στην ομάδα του Γιώργου Δώνη. «Ο Παναθηναϊκός έδειξε άμεσο ενδιαφέρον για εμένα. Μίλησα, μάλιστα, εγώ ο ίδιος με τον τεχνικό διευθυντή (σ.σ. τον Νίκο Νταμπίζα) του κλαμπ και καταλήξαμε σε συμφωνία», είπε αρχικά ο Μακέντα και συμπλήρωσε:

«Για εμένα ο Παναθηναϊκός είναι μια συναρπαστική πρόκληση δίνοντας μου πολλά νέα κίνητρα. Είναι ένα μεγάλο σωματείο κι εκτιμώ πολύ, τόσο την ομάδα όσο και τους φιλάθλους της. Νομίζω ότι έχω την ιδανική ωριμότητα για την καριέρα μου τώρα. Παίρνω τα πράγματα πιο ήρεμα, δίνω περισσότερη προσοχή στο σώμα μου και θέλω πάντα να είμαι 100% έτοιμος. Τώρα θέλω να κάνω μια καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να επιστρέψω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο με αυτό το κλαμπ ή με κάποιο άλλο. Ξέρω τι άλλο μπορώ να δώσω σε αυτό το άθλημα, διότι βλέπω καθημερινά πώς προπονούμαι. Νομίζω ότι είναι απλώς θέμα χρόνου και τύχης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ