Οικογενειακή νίκη με Μακέντα

Οικογενειακή νίκη με Μακέντα

Με σκόρερ τον Ιταλό επιθετικό, η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού νίκησε 1-0 σε φιλικό αγώνα την Κ19. Έπαιξε και ο Αφρικανός Μοχάμεντ Νιάνζ.

Σε καλή κατάσταση αγωνιστική και ψυχολογική δείχνει ότι βρίσκεται ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός αγωνίστηκε σε ολόκληρο το φιλικό της πρώτης ομάδας με την Κ19 και πέτυχε, μάλιστα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ το γκολ που χάρισε τη νίκη στους μεγάλους με 1-0.

Ο 27χρονος επιθετικός σε σύγκριση με το φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο ήταν σαφώς βελτιωμένος σε φυσική κατάσταση και είχε καλύτερη συνεργασία με τους συμπαίκτες του. Δεδομένα, λοιπόν, ο Γιώργος Δώνης θα τον πάρει στην αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Στόχος του 49χρονου τεχνικού, πάντως, είναι να ξεκινήσει τον Μακέντα στο ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό εκτός έδρας. Στο φιλικό έπαιξε επίσης ένα ημίχρονο ο 19χρονος Κενυάτης εξτρέμ Μομάμεντ Κατανά Νιάνζ, ο οποίος είχε ορισμένες καλές στιγμές.

Στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα (δύο ημίχρονα των 35 λεπτών) ο Δώνης χρησιμοποίησε όσους παίκτες δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Θεραπεία έκαναν οι Μουνιέ, Βέργος και ατομικό ο Κάτσε, ο οποίος το παλεύει για να προλάβει τον Λεβαδειακό. Αντίθετα, μπήκε το απόγευμα με το γκρουπ των παικτών ο Καμπετσής, αφού ξεπέρασε την ίωση. Στο παιχνίδι αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη ομάδα έχασε ευκαιρίες και για άλλα γκολ, αλλά ο Κότσαρης (έπαιξε με την Κ-19 για να έχει μεγαλύτερη πίεση) νίκησε τους Στάικο, Κουντουριώτη, οι οποίοι επιχείρησαν δις να σκοράρουν. Ισάριθμες προσπάθειες των Μακέντα, Εμμανουηλίδη κατέληξαν άουτ.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Κουλιμπαλί, Πούγγουρας (36’ Αποστολάκης), Παντελάκης, Οικονόμου, Στάικος, Δώνης, Θεοχάρης (36’ Εμμανουηλίδης), Χατζηθεοδωρίδης, Κουντουριώτης (36’ Νιάν), Μακέντα.

Παναθηναϊκός Κ-19: Κότσαρης, Βαγιαννίδης, Μαμιδάκης, Ζερβόπουλος, Καραγιάννης, Σκεντεράι, Εμμανουηλίδης, Αθανασακόπουλος, Σέχου, Σερπέζης, Τζαβίδας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σπίνος, Σαντικάι Παρασκευόπουλος, Παλασκώνης, Ζαγαρίτης, Σαμαράς, Καλομοίρης, Κώστας, Παπαδόπουλος, Σιφναίος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ