Χωρίς εκπρόσωπο του Παϊρότζ η αυριανή ΓΣ – Παραμένει αισιόδοξη η πλευρά Αλαφούζου

Χωρίς εκπρόσωπο του Παϊρότζ η αυριανή ΓΣ – Παραμένει αισιόδοξη η πλευρά Αλαφούζου

Νέα καθυστέρηση στην αλλαγή ιδιοκτησίας του Παναθηναϊκού. Περιμένει χρήματα η πλευρά του Αλαφούζου, δεν βάζει εκπρόσωπο αύριο ο Πιεμπονγκσάντ.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση στελεχών που θα αποτελέσουν τους ανθρώπους που θα τρέξουν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός την επόμενη μέρα, όταν αυτή περάσει στα χέρια του, ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται να έχει νέα… καθυστέρηση.

Παρά τις φήμες πως στην αυριανή ΓΣ της ΠΑΕ θα υπήρχε εκπρόσωπος που θα οριζόταν από τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί τελικά. Και ο λόγος είναι πως – σύμφωνα με όσα διαρρέονται – δεν έχει υπάρξει ακόμα ταύτιση απόψεων σε όλα.

Από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου και του περιβάλλοντός του, πάντως, επικρατεί αισιοδοξία πως δεν θα αλλάξει τίποτα και πως από την επόμενη εβδομάδα θα μπουν τα πρώτα χρήματα της PAN ASIA. Άλλωστε, η ΑΜΚ θα προκηρυχθεί σε βάθος τριών μηνών και αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν καίγεται για ρευστό.

Ωστόσο, προκαλεί απορίες και ανησυχία το γεγονός πως φαίνεται να υπάρχει εκ νέου καθυστέρηση στην όλη υπόθεση, παρά το γεγονός πως από το… εξωτερικό οι πληροφορίες λένε ότι το deal δεν χαλάει.

Άλλωστε, γι’ αυτό ο Παϊρότζ αφήνει τη Μουσκρόν και ο Αβράαμ Γκραντ τις υπόλοιπες δουλειές του, προκειμένου να ασχοληθούν με τον Παναθηναϊκό. Το βασικότερο όλων, πάντως, είναι να εμφανιστούν χρήματα από την πλευρά του Πιεμπονγκσάντ προκειμένου να προχωρήσει η αλλαγή ιδιοκτησίας. Αν αυτό συμβεί, τότε όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Μέχρι τότε… υπομονή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ