Ξάνθη : Με έμφαση στην τακτική ενόψει ΟΦΗ

Ξάνθη : Με έμφαση στην τακτική ενόψει ΟΦΗ

Η προετοιμασία της Ξάνθης για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ συνεχίστηκε με την σημερινή προπόνηση να περιλαμβάνει αρκετές ασκήσεις τακτικής

Έμφαση στην τακτική έδωσαν στη σημερινή προπόνηση της Ξάνθης ενόψει του αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ. Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ακριτικής ομάδας:

«Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της η Ξάνθης για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Super League «Σουρωτή» και το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές το πρωινό της Πέμπτης έδωσαν συνέχεια στην προετοιμασία τους και μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης, κατοχής μπάλας και τα παιχνίδια των υποομάδων σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους, το βάρος έπεσε στην τακτική και στα τελειώματα φάσεων. Τα γενέθλιά του είχε ο Πάμπλο Ντε Λούκας, με τον 32χρονο πλέον ποδοσφαιριστή, να δέχεται τις ευχές συμπαικτών και προπονητών.

Διαιτητής του αγώνα στο Xanthi FC Arena ορίστηκε ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών) με α’ βοηθό την Χρυσούλα Κουρομπύλια (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής), β’ βοηθό τον Χρήστο Ακρίβο (ΕΠΣ Αθηνών), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Φώτης Φωτιάδης (ΕΠΣ Καστοριάς)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ