Ολυμπιακός : Συνεχίζεται η βοήθεια στους κατοίκους της Μάνδρας

Ολυμπιακός : Συνεχίζεται η βοήθεια στους κατοίκους της Μάνδρας

Ο Ολυμπιακός δεν σταματά την προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων από τις φονικές πλημμύρες.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει για 6η μέρα τις επισκέψεις στη δοκιμαζόμενη Μάνδρα Αττικής προκειμένου να δώσει έμπρακτα την πολύτιμη βοήθειά του προς τους πληγέντες από τις πλημμύρες. Όπως ενημέρωσε, τα μηχανήματα, τα οποία έχει «εγκαταστήσει» στην περιοχή μαζί με τον Δήμο Πειραιά και τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, συνεχίζουν να δουλεύουν ακατάπαυστα. Απομακρύνουν νερά και λάσπες από αυλές σπιτιών, οδοστρώματα, προαύλια σχολείων, εκκλησιών, αλλά και από πεζοδρόμια, ώστε σιγά-σιγά να επανέλθει η περιοχή στην ομαλότητα και να διευκολύνεται ακόμη περισσότερο η κυκλοφορία.

Η ΠΑΕ μάλιστα, χαρακτηρίζει υπεράνθρωπη την προσπάθεια των απλών κατοίκων και τονίζει ότι η ίδια στέκεται αρωγός. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός ενημερώνει ότι συνεχίζει και την προσφορά σε υλικά αγαθά. Όλες τις προηγούμενες ημέρες παρέδωσε εργαλεία και αγαθά πρώτης ανάγκης στο Δημαρχείο Μάνδρας-Ειδυλλίας, όπως ρούχα, νερό, φτυάρια, κουβάδες, αδιάβροχα και γαλότσες, σκούπες. Την Τετάρτη παρέδωσε ακόμη περισσότερες κουβέρτες, καθώς οι άνθρωποι της περιοχής, οι οποίοι δίνουν τη μάχη με το νερό και τις λάσπες, έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Η προσφορά των Πειραιωτών σε αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση θα συνεχιστεί, πάντα σε συνεννόηση-συνεργασία με τη Δήμαρχο Μάνδρας- Ειδυλλίας Ιωάννη Κριεκούκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ