
Ο Ηλίας Κυριακίδης μίλησε για την σπουδαία νίκη της ΑΕΚ επί της Κραϊόβα και για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που έρχεται.
Λόγω ενός προσωπικού ζητήματος, δεν κατέστη δυνατό να μιλήσει στην Cosmote TV ο Μάρκο Νίκολιτς κι έτσι δηλώσεις παραχώρησε στη θέση του ο εκ των βοηθών του, Ηλίας Κυριακίδης, που αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με την Κραϊόβα όσο και σε αυτό με τον ΟΦΗ τον οποίο θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά φέτος η ΑΕΚ.
Διαβάστε επίσης: «Έτοιμος να αποχωρήσει ο Σέιμπεν Λι – Η Έφες, η Μπεσίκτας και η πιθανότητα ανταλλαγής» (pic)
Όσα είπε ο Κυριακίδης:
Για τα συναισθήματα που τους άφησε το βράδυ της Πέμπτης:
«Είναι ένα πρώτο επιστέγασμα μιας δουλειάς που έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο. Μια δομημένη δουλειά, με μέθοδο για να φτάσουμε σε ένα σημείο στο οποίο η ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση της League Phase του Conference League και πρώτη στα γκολ. Και με ένα τελευταίο παιχνίδι, στο οποίο οι παίκτες μας – ως πρωταγωνιστές – έδειξαν μια καταπληκτική αντίδραση, με τη βοήθεια του κόσμου. Όλη αυτή την ενέργεια που δεχθήκαμε, την επιστρέφαμε και τη δεχόμασταν ξανά. Υπήρχε αυτή η σχέση στο παιχνίδι με τον κόσμο μας. Και καταφέραμε να κερδίσουμε δίκαια».
Για το πώς αισθάνονται την ομάδα σε σχέση με την κούραση, με δεδομένο ότι αρκετοί παίκτες έρχονται από συνεχόμενα ματς:
«Είναι πραγματικότητα ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, αρκετοί θα έλεγα, οι οποίοι παίζουν συνεχόμενα ενενηντάλεπτα. Οι εντάσεις των προπονήσεων, όμως, γίνονται με τέτοιο τρόπο, ώστε ανάλογα να εμφανίζονται κάθε φορά φρέσκοι και ικανοί να αποδώσουν το μέγιστο».
Για το παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ:
«Αυτό που τονίζουμε είναι ότι ναι μεν είναι ένα γεγονός ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές τον ΟΦΗ και τον έχουμε κερδίσει και τις δύο. Όμως, αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα από την έναρξη έως τη λήξη του αυριανού αγώνα. Είναι ένα καινούργιο παιχνίδι, ένα ξεχωριστό παιχνίδι κι εμείς οφείλουμε σε κάθε μας ενέργεια, σε κάθε τάκλιν, σε κάθε μεταβίβαση, σε κάθε σουτ, να είμαστε ολόσωστοι για να κερδίσουμε».


















