Καραγεωργίου : «Ο ΠΑΟΚ είχε το μυαλό του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Καραγεωργίου : «Ο ΠΑΟΚ είχε το μυαλό του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Ο έμπειρος τεχνικός, Νίκος Καραγεωργίου, θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ είχε το μυαλό του περισσότερο στην ΑΕΚ, την ώρα που αγωνιζόταν κόντρα στην Τσέλσι.

Ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από την Τσέλσι, αλλά αναφέρθηκε και στο ντέρμπι του Δικέφαλου με την ΑΕΚ. Ο έμπειρος τεχνικός στις δηλώσεις του στον «FAIR PLAY FM 96,1» επισήμανε ότι του φάνηκε πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν το μυαλό τους στην Ένωση ενώ έπαιζαν με την αγγλική ομάδα.

Για το χθεσινό παιχνίδι είπε: «Ο ΠΑΟΚ διαθέτει καλούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να «χτυπήσουν» κάθε παιχνίδι. Θεωρώ, πάντως, ότι η ομάδα δεν ετοιμάστηκε καλά για αυτό το παιχνίδι, έχοντας στο μυαλό μόνο το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ από το πρώτο λεπτό δεν μπορούσε να ακολουθήσει το παιχνίδι. Όταν δεν ετοιμάζεσαι, σε οποιοδήποτε τομέα κι αν το εξετάσεις, όλα πηγαίνουν λάθος. Από τη μία πλευρά, καλά κάνανε κι έδωσαν βάρος στο παιχνίδι της Κυριακής. Θα έπρεπε, όμως, ο ΠΑΟΚ να δώσει λίγο μεγαλύτερη σημασία σε ένα μεγάλο παιχνίδι, όπως αυτό με την Τσέλσι».

Για τις παρεμβάσεις του Λουτσέσκου στο σχήμα: «Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη του παρέμβαση στο 38ο λεπτό. Έδωσε ένα χαρτάκι με οδηγίες στον Σακχόφ. Αποφάσισε να φέρει λίγο πιο πίσω τον Σακχόφ, να παίξει στα χαφ κι εκεί κάπου άρχισαν τα πράγματα να ισορροπούν και ο ΠΑΟΚ γλίτωσε το διασυρμό. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πλέον οικονομική άνεση, διαθέτει εναλλακτικές λύσεις και θα έπρεπε να παίξει καλύτερα απ’ ό,τι έπαιξε χθες».

Για το κυριακάτικο (23/09) ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Ο ΠΑΟΚ διαθέτει καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ. Έχω την αίσθηση ότι θα παρουσιαστεί έτοιμος και θα κερδίσει το παιχνίδι. Η ΑΕΚ έχασε πολύ σημαντικές μονάδες. Έχασε τον Βράνιες, που ήταν το… άλφα και το ωμέγα στην άμυνα. Το ίδιο συμβαίνει με τις απώλειες των Χριστοδουλόπουλου, Κονέ, Γιόχανσον και Αραούχο. Θα πρέπει, όμως, να παρουσιαστεί καλύτερος σε σχέση με το χθεσινό ματς και να πάρει τη νίκη».

Για την παρουσία ξένου διαιτητή στο ντέρμπι: «Δε θα πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν το γεγονός ότι θα είναι ξένος ο διαιτητής. Ο ΠΑΟΚ έχει την τύχη στα χέρια του. Ο προπονητής και οι παίκτες θα πρέπει να εστιάσουν αποκλειστικά στο παιχνίδι».

Για το πώς είδε τον ΠΑΟΚ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Superleague: «Τον βλέπω μια χαρά τον ΠΑΟΚ. Έκανε καλά ματς, οι παίκτες αγωνίζονται και θέλουν να πάνε ψηλότερα την ομάδα. Αποδίδει καλά στα παιχνίδια του».

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι με την Τσέλσι: «Εκεί που καθόμαστε οι βετεράνοι ακριβώς από κάτω κάθονται οι φιλοξενούμενοι. Ήταν εκστασιασμένοι, τραβούσαν βίντεο τους φίλους του ΠΑΟΚ. Δεν παρακολουθούσαν το παιχνίδι, έβλεπαν για πρώτη φορά τέτοιο παλμό και τέτοιες συνθήκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ