Η στάση της ΑΕΚ για Λουτσέσκου και Πασχαλάκη

Η στάση της ΑΕΚ για Λουτσέσκου και Πασχαλάκη

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει να προκαλεί, την ώρα που η Super League αποφάσισε... αναβολή για αστείο λόγο για να μην τιμωρηθεί ο Πασχαλάκης.

Προπαραμονή του μεγάλου ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα (Κυριακή, 20:30) και με τα όσα έκαναν πέρυσι οι Θεσσαλονικείς κατά τη διάρκεια του ματς, αλλά και περισσότερο στη συνέχεια με την υπεράσπιση και τις δικαιολογίες της ΠΑΕ, και δύο γεγονότα έρχονται να «σημαδέψουν» το σπουδαίο ματς αρκετά νωρίς.

Αρχικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τις επίσημες δηλώσεις του στη Nova, συνέχισε το γαϊτανάκι των αστείων προκλήσεων ότι για τον ίδιο και το… σκεπτικό του πέρυσι ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής με δύο παιχνίδια λιγότερα και ότι «έκλεψαν» τους Θεσσαλονικείς. Η ΠΑΕ ΑΕΚ για ακόμη μια φορά επιλέγει να μην απαντήσει, μην σχολιάσει, να μην ασχοληθεί καν με τον Ρουμάνο και τις προκλητικές και ασεβείς δηλώσεις. Και περιμένουν στην ΑΕΚ να ασχοληθούν τα αρμόδια όργανα μιας και οι δηλώσεις του εκπίπτουν στο νόμο περί της πρόκλησης βίας και εναπόκειται σε εισαγγελική παρέμβαση. Κάτι που δεν έχει γίνει εδώ και μήνες…

Εν συνεχεία ήρθε η υπόθεση Πασχαλάκη για τις ύβρεις και τις χειρονομίες του στο ματς με τον ΟΦΗ. Ο παίκτης ξαφνικά δηλώθηκε ότι υποφέρει από διάσειση, οι δικηγόροι του δεν παρέστησαν γιατί χθες έβλεπαν ΠΑΟΚ-Τσέλσι στην Τούμπα και δεν πρόλαβαν να έρθουν στην Αθήνα και δόθηκε αναβολή (πολύ σπάνιο για πρωτοβάθμιο όργανο) στην υπόθεση. Ο Πασχαλάκης έβριζε και έκανε χειρονομίες την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στο Γεντί Κουλέ, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας τον κάλεσε την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου (!) και σήμερα 21 Σεπτεμβρίου δόθηκε αναβολή. Πέρυσι ο Μανόλο Χιμένεθ στις 19 Νοεμβρίου 2017 έκανε την απρεπή και απαράδεκτη χειρονομία στην Λεωφόρο στο ΠΑΟ-ΑΕΚ και στις 24 Νοεμβρίου (ορθώς) είχε κιόλας τιμωρηθεί.

Και για αυτήν την επίθεση η ΠΑΕ ΑΕΚ επίσης δεν κάνει σχόλιο όπως έχει συμβεί κατά το παρελθόν σε όλες τις περιπτώσεις, που η Ένωση δεν υπήρξε διάδικος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ