Μάντζιος: «Να είμαστε πιο επιθετικοί και πιο αποτελεσματικοί»

Μάντζιος: «Να είμαστε πιο επιθετικοί και πιο αποτελεσματικοί»

Ο Ελληνας προπονητής μίλησε για την παρουσία του Λεβαδειακού σε Καραϊσκάκη και Βικελίδης, αλλά και για το ματς που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στη μέχρι τώρα πορεία του Λεβαδειακού στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει στην ομάδα της Βοιωτίας αναφέρθηκε ο Ακης Μάντζιος.

Ο έμπειρος τεχνικός σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε ότι θέλει οι παίκτες του να γίνουν πιο επιθετικοί και εξέφρασε την πίστη του ότι στα επόμενα ματς θα είναι πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.  Παράλληλα, ο προπονητής του Λεβαδειακού αναφέρθηκε στο ματς που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, χαρακτηρίζοντας τους Πράσινους ως μία πολύ καλή ομάδα, με έναν εξαιρετικό προπονητή στο τιμόνι της, που μέχρι στιγμής δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Λεβαδειακό της νέας σεζόν: «Προσπαθούμε να έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού σε σχέση με πέρσι. Περιμένουμε 2-3 παιδιά να ενσωματωθούν πλήρως για να έχουμε καλύτερη λειτουργία. Είχαμε καλή παρουσία με Ολυμπιακό και Άρη, ειδικά στο ‘Κλεάνθης Βικελίδης’ όπου κάναμε πολλές ευκαιρίες. Προσπαθούμε να παίξουμε πιο επιθετικά και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να είμαστε πιο αποτελεσματικοί», είπε αρχικά ο τεχνικός των Βοιωτών.

Για τον Παναθηναϊκό, που είναι ο επόμενος αντίπαλος του Λεβαδειακού: «Το ποδόσφαιρο είναι απλό. Δεν έχει σημασία αν παίζουν νέα παιδιά ή όχι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, με έναν εξαιρετικό προπονητή, που έχει πλάνο και μπορεί να δώσει όραμα στα νέα παιδιά. Υπάρχει ενθουσιασμός στην ομάδα και παρά τον περιορισμό των μεταγραφών βγάζει πολύ καλό πρόσωπο».

Για τον Αρη που αντιμετώπισε την περασμένη εβδομάδα στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Είναι πολύ καλή ομάδα, έχει έμπειρο προπονητή και δύναμη στον άξονα. Ακόμη δεν είναι 100% έτοιμη, αλλά δείχνει πως θα πάει καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ