Με Ευαγγέλου η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Άρη

Με Ευαγγέλου η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Άρη

Ο Γιάννης Πετράκης συμπεριέλαβε τον Στέφανο Ευαγγέλου στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Άρη, από την οποία άφησε εκτός αρκετούς τραυματίες (και μη) ποδοσφαιριστές.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο (22/09, 20:30) ματς με αντίπαλο τον Άρη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης ήταν αφιερωμένο στην τακτική, ενώ στη συνέχεια ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας του για τον αγώνα στους Ζωσιμάδες. Αυτό θα είναι και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ για τη φετινή σεζόν, καθότι το γήπεδο ήταν ανέτοιμο μέχρι πρότινος.

O Έλληνας τεχνικός άφησε τους Κούζικ, Κακούμπα και Ξύδα εκτός 18άδας, όπως επίσης και τον τιμωρημένο Κάστρο. Εκτός έμειναν φυσικά και οι τραυματίες οι Περιστερίδης και Παμλίδης, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Ευαγγέλου.

Αναλυτικά: Βελλίδης, Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Νικολιάς, Ευαγγέλου, Αθανασιάδης, Βιντάλ, Γιάκος, Μυστακίδης, Κριζμάν, Τσικάρσκι, Μπαπτίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ