Χωρίς Δερμιτζάκη η αποστολή του ΟΦΗ για τα δύο ματς με την Ξάνθη

Χωρίς Δερμιτζάκη η αποστολή του ΟΦΗ για τα δύο ματς με την Ξάνθη

Ο Γιάννης Δερμιτζάκης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΟΦΗ για τις δύο αναμετρήσεις με την Ξάνθη στα Πηγάδια, για τη Superleague και το Κύπελλο Ελλάδας. Αναλυτικά οι επιλογές του Νίκου Παπαδόπουλου, στις οποίες δεν βρίσκεται ούτε ο Μάρκο Μιχόγεβιτς.

Το πρωί του Σαββάτου (22/09) ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ματς με την Ξάνθη (16:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε να πάρει μαζί του στα Πηγάδια 20 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμεινε ο Γιάννης Δερμιτζάκης, ο οποίος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά και οι Νοικουράκης, Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Οικονόμου, Πλευράκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα παραμείνει στην Ξάνθη και μετά το παιχνίδι του πρωταθλήματος, καθότι την Τετάρτη (26/09) αντιμετωπίζει τους Ακρίτες ξανά για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η αποστολή: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Νέιρα, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Σάσι, Αραβίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ