Μπλόκα και έλεγχοι στους οπαδούς του Άρη για τα Γιάννενα

Μπλόκα και έλεγχοι στους οπαδούς του Άρη για τα Γιάννενα

Με μπλόκα και ελέγχους σε αυτοκίνητα που φέρουν πινακίδες Θεσσαλονίκης και Βόρειας Ελλάδας, προσπαθούν οι Αρχές να αποτρέψουν την πρόσβαση στους οπαδούς του Άρη που θέλουν να βρεθούν στα Γιάννενα για το αποψινό ματς με τον ΠΑΣ.

Να μην επιτρέψουν με κανέναν τρόπο την πρόσβαση στους οπαδούς του Άρη προσπαθούν οι Αρχές, ενόψει του αποψινού (20:30) αγώνα με τον ΠΑΣ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών (τόσο οργανωμένης όσο και μεμονωμένης), αλλά και την παραίνεση της ΠΑΕ Άρης να μην βρεθούν φίλαθλοι της ομάδας στα Γιάννενα, κάποιοι οπαδοί των κίτρινων προσπάθησαν να προσεγγίσουν τους Ζωσιμάδες.

Ωστόσο περιπολικά της αστυνομίας είναι στημένα τόσο έξω από τα διόδια των Ιωαννίνων, όσο στην είσοδο της πόλης, τα οποία σταματούν τα διερχόμενα οχήματα που έχουν πινακίδες Θεσσαλονίκης και γενικά Βόρειας Ελλάδας και τους κάνουν έλεγχο.

Συγκεκριμένα οι άνθρωπο της αστυνομίας ψάχνουν για διακριτικά του Άρη (κασκόλ, φανέλες κτλ), ενώ μπλόκα υπάρχουν επίσης και μετά τα διόδια του Μετσόβου, όπου γίνονται και πάλι ενδελεχείς έλεγχοι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ