Στα Σπάτα η Original (pic, vid)

Στα Σπάτα η Original (pic, vid)

Ο κόσμος της ΑΕΚ βρίσκεται στα Σπάτα προκειμένου να εμψυχώσει τους Κιτρινόμαυρους ενόψει Τούμπας

Όπως προανήγγειλε με χθεσινό της μήνυμα, η Original βρίσκεται στα Σπάτα και στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν αναχωρήσει από την Τούμπα, προκειμένου να εμψυχώσει τους Κιτρινόμαυρους και να τους τονώσει το ηθικό ενόψει ΠΑΟΚ. Πολλοί φίλοι της Ένωσης έχουν συγκεντρωθεί στο προπονητικό της ΑΕΚ, όπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο του 10.gr. Με τους φίλους της Ένωσης να δίνουν την καλύτερη ώθηση στους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη προκειμένου να πάρουν τη νίκη στην Τούμπα.

Μετά το τέλος της προπόνησης τέσσερις εκπρόσωποι των οργανωμένων μίλησαν μάλιστα στους Κιτρινόμαυρους τονίζοντάς τους πως δεν θα πρέπει να απογοητευτούν από την ήττα από τον Άγιαξ. Όπως σημείωσαν χαρακτηριστικά οι οργανωμένοι, ο κόσμος θα είναι συνεχώς κοντά τους προκειμένου στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουν ξανά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Ψηλά το κεφάλι για την ήττα από τον Άγιαξ. ΑΕΚ σημαίνει ψηλά το κεφάλι πάντα. Εσεις κάνατε το αήττητο σερί 14 αγώνων, εσεις είστε οι πρωταθλητές. Και εμείς είμαστε μαζί σας και θα είμαστε συνεχώς μαζί σας, με εσάς και με τους προπονητές. Είμαστε μαζί, είμαστε ενωμένοι και στο τέλος θα είμαστε αγκαλιασμένοι και πάλι στην οροφή του πούλμαν με το πρωτάθλημα. Δώστε τις απαντήσεις σας στο γήπεδο» είπαν ανάμεσα στ’ αλλά.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ