Έκπληξη με Κολάσο στη βασική 11άδα του Άρη κόντρα στον ΠΑΣ

Έκπληξη με Κολάσο στη βασική 11άδα του Άρη κόντρα στον ΠΑΣ

Οι 11 ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά και οι επιλογές του Γιάννη Πετράκη κόντρα στους κιτρινόμαυρους.

Σε περίπου μία ώρα (20:30) ο Αρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ στα Γιάννενα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και πριν λίγο έγινε γνωστή η 11άδα των κίτρινων. Ο Πάκο Ερέρα επιφύλασσε μια έκπληξη στο αρχικό σχήμα, καθώς συμπεριέλαβε τον Νικολάς Κολάσο στους εκλεκτούς που θα ξεκινήσουν. Έτσι εκτός βασικού σχήματος έμεινε ο Αλεξ Μενέντεθ, που είχε ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας στο προηγούμενο ματς με τον Λεβαδειακό.

Πλέον αυτή τη θέση θα καλύψει ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, με τον Ισπανό συμπαίκτη του να μένει στον πάγκο αυτή τη φορά. Θυμίζουμε, εκτός αποστολής έχει τεθεί ο Γιώργος Βαλεριάνος που προέρχεται από τραυματισμό.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα του Αρη: Κουέστα, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κολάσο, Τζανακάκης, Μπάσα, Ματίγια, ΓκαΡσία, Γκάμα, Ντιγκινί, Γιουνές

Αναπληρωματικοί για τους κίτρινους οι: Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντινίδης, Σόουζα, Ναζλίδης, Μαρτίνες, Μενέντεθ, Σιώπης.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Πετράκης παρατάσσει τον ΠΑΣ με: Βελλίδη, Μιχαήλ, Τζημόπουλο, Λίλα, Σκόνδρα, Μπουκουβάλα, Τσικάρσκι, Βιδάλ, Νικολιά, Μυστακίδη, Λεό.

Στον πάγκο: Νεόφυτος, Αποστολόπουλος, Ευαγγέλου, Σιόντης, Γιάκος, Αθανασιάδης, Κρισμάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ