Έρχεται με καθυστέρηση στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Βάργκα (pic)

Έρχεται με καθυστέρηση στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Βάργκα (pic)

Το μπάχαλο που προκάλεσε το πρόβλημα στον FIR «τρέναρε» την άφιξη του Μπάρναμπας Βάργκα που αναμένεται στη χώρα μας στις 22:30.

Το πρόβλημα που προέκυψε μέσα στη μέρα με το FIR στην Ελλάδα έχει προκαλέσει μπάχαλο στα αεροδρόμια ενώ έχει επηρεάσει και πτήσεις προς τη χώρα μας. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την πτήση του Μπάρναμπας Βάργκα που έρχεται στην Αθήνα για να τελειώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο 31χρονος φορ αναμενόταν να απογειωθεί από τη Βουδαπέστη στις 18:30 και θα προσγειωνόταν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 20:30, ωστόσο όλα φαίνεται πως πάνε για δύο ώρες πίσω. Η πτήση αναμένεται να αναχωρήσει μετά τις 20:00 και περίπου στις 22:00-22:30 ο ποδοσφαιριστής θα είναι εκτός απροόπτου στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η κατάσταση των τραυματιών Μιλουτίνοφ και Γουόρντ

Έτσι θα μπει στην τελική ευθεία η απόκτησή του από την ΑΕΚ καθώς αύριο αναμένεται ο ποδοσφαιριστής να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιο με την Ένωση. Η συμφωνία είναι πιθανότατα για 3,5 χρόνια ενώ η μεταγραφή θα φτάσει στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Φωτογραφία του Βάργκα από το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ