Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Έγινε η έκπληξη, εκτός ο Ουάρντα

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Έγινε η έκπληξη, εκτός ο Ουάρντα

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι Δικεφάλων η οποία έχει και μια έκπληξη. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ άφησε εκτός τον Ουάρντα, αλλά και ο Ακπομ που θα παίξει όμως βασικός στο ματς με τον Άρη.

Με μόλις μία προπόνηση έπειτα από το ματς με την Τσέλσι, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού της τελευταίας στιγμής. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του στο γήπεδο της Τούμπας και δούλεψε στην τακτική προσέγγιση του αγώνα με ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής, αλλά και τις στημένες φάσεις τόσο επιθετικά όσο κι αμυντικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για τον αγώνα της Κυριακής (23.09) για την 4η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Από την αποστολή απουσιάζει ο Αμρ Ουάρντα, αλλά και ο Τσούμπο Ακπομ που θα ξεκινήσει ως βασικός στο ματς κυπέλλου με τον Άρη.

Στην αποστολή, λοιπόν, μετέχουν οι: Πασχαλάκης , Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Χατσερίδης, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Λημνιός, Ζαμπά, Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Πρίγιοβιτς, Καρέλης .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ